Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα κρούσματα: Θετικοί γιατροί του νοσοκομείο του Ρίου

Κορωνοϊός Ελλάδα κρούσματα: Θετικοί γιατροί του νοσοκομείο του Ρίου
Κορωνοϊός Ελλάδα κρούσματα: Θετικά στον ιό βρέθηκαν μέλη του προσωπικού του vοσοκομείου του Ρίου.

Κορωνοϊός Ελλάδα κρούσματα: Εννέα μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του vοσοκομείου του Ρίου, στην Πάτρα, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Σύμφωνα με το tempo24, και όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Α. (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαϊάς), Δημήτρης Ζιαζιάς, υπάρχει έλλειψη στο προστατευτικό υλικό και στο προσωπικό δίνεται μια μάσκα ανά 8ωρο.

Τα πέντε κρούσματα πρόκειται για γιατρούς που υπηρετούν στην Παθολογική κλινική του νοσηλευτηρίου και όταν άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα της νόσου τους έγινε εξέταση και βρέθηκαν θετικοί. Το γεγονός, έχει προκαλέσει αναστάτωση στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς οι συγκεκριμένοι γιατροί, λόγω και της ειδικότητός τους έχουν μετακινηθεί σε πολλά τμήματα τις τελευταίες ημέρες.

78 νέα κρούσματα σήμερα – 821 συνολικά – 22 νεκροί:

Σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, 78 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 821. Επιπλέον, από το σύνολο 53 παραμένουν διασωληνομένοι και 134 νοσηλεύονται.

Ο κ. Τσιόδρας είπε ακόμη πως παρατηρείται ανοσμία, η έλλειψη δηλαδή της όσφρησης, σε πολλούς ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. Οι νεκροί από κορωνοϊό έφτασαν τους 22 στη χώρα μας. Ο 22ος θάνατος έγινε γνωστός λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου. Πρόκειται για τον 42χρονο Γερμανό καθηγητή στην Κρήτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments