Ελλάδα

Κορωνοϊός Κακλαμάνης: Εάν οι διασωληνωμένοι μέχρι το Σάββατο είναι κάτω από 100, τότε πάμε καλά

Κορωνοϊός Κακλαμάνης: Εάν οι διασωληνωμένοι μέχρι το Σάββατο είναι κάτω από 100, τότε πάμε καλά
Κορωνοϊός Κακλαμάνης: Ο ιατρός και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε για τον κορωνοϊό και την κρισιμότητα της επόμενης εβδομάδας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κορωνοϊός Κακλαμάνης: “Μέχρι αυτό το Σάββατο παίζονται πολλά” τόνισε χαρακτηριστικά ο ιατρός και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας για τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Υγείας μίλησε στην τηλεόραση του Open για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Ειδικότερα, ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ότι τώρα έχουμε 53 ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και σημείωσε ότι εάν μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, 28 Μαρτίου, έχουμε κάτω από 100 διασωληνωμένος, τότε οδεύουμε πολύ θετικά χωρίς εκθετική αύξηση του κορωνοϊού. “Κάναμε εγκαίρως αυτά που έπρεπε” σημείωσε στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του:

Εν τω μεταξύ,  78 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει στην Ελλάδα να ανέρχεται πλέον σε 821. Επιπλέον, από το σύνολο 53 παραμένουν διασωληνωμένοι και 134 νοσηλεύονται. Ο κ. Τσιόδρας είπε ακόμη πως παρατηρείται ανοσμία, η έλλειψη δηλαδή της όσφρησης, σε πολλούς ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. Οι νεκροί από κορωνοϊό έφτασαν τους 22 στη χώρα μας. Ο 22ος θάνατος έγινε γνωστός λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου. Πρόκειται για τον 42χρονο Γερμανό καθηγητή στην Κρήτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments