Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [26/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [26/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [26/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί με τον Πλούτωνα. Οι δυο τους θα συμπέσουν στις 4 Απριλίου. Στη συνέχεια ο Δίας θα περιφέρεται γύρω από τον Πλούτωνα για το υπόλοιπο της χρονιάς. Αυτή η περίοδος θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να οικοδομήσετε ό,τι θελήσετε. Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Κριό. Αυτό σας δίνει το περιθώριο για ελευθερία κινήσεων. Η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας, όταν περάσει αργότερα στα εδάφη του Ταύρου.

Το φεγγάρι στον Ταύρο θα σας ενθαρρύνει να βάλετε θεμέλια και να διασφαλίσετε, να φροντίσετε τα κεκτημένα σας. Τώρα μπορείτε να δείξετε όσα έχετε να προσφέρετε, στους άλλους και στο σύνολο. Η Σελήνη θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό μέσα στον Ταύρο το απόγευμα. Τώρα θα κατανοήσετε κάτι που έως τώρα δεν καταλαβαίνατε!

zodia-6-1200x766

Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή μέρα για να ολοκληρώσετε καθήκοντα και ευθύνες που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την ερωτική σας ζωή. Ακούστε τη μουσική που σας αρέσει, εναρμονίστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Η Πέμπτη θα σας εκπλήξει με μια είδηση ​​ή μια πρόταση, που σχετίζεται με ένα άτομο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα θυμώσετε από κάποιο ψέμα ή κακόβουλη πράξη που στρέφεται εναντίον σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε εκδικητικά άτομα ή ανθρώπους που τους αρέσει να συγκρούονται. Σε γενικές γραμμές, θα έχετε μια επιτυχημένη και παραγωγική μέρα. Θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στις σημαντικές καθημερινές εργασίες στο σπίτι και στην εργασία σας. Σήμερα θα προκύψουν νέες ευκαιρίες για να αναπτύξετε τις υποθέσεις σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Τα σημερινά γεγονότα θα σας δείξουν ότι πρέπει να κρατήσετε υπό έλεγχο τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η μεγαλύτερη δέσμευσή σας στην εργασία αυτή την περίοδο, δεν θα πρέπει να επηρεάσει αρνητικά τις οικογενειακές υποθέσεις και τις σχέσεις σας. Η μέρα υποδεικνύει μια σημαντική συζήτηση ή ένα συμβάν, που σχετίζεται με μια γυναίκα από τον φιλικό κύκλο σας.

zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Πέμπτη αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Θα αφορούν πράγματα που περιμένετε να σας φέρουν επιτυχία, νέες γνώσεις και δεξιότητες, πρόοδο. Σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές που σχετίζονται με μια γυναίκα. Θα δείτε ενδιαφέροντα όνειρα που θα προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις βρισιές και τις προσβολές.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τα γεγονότα της Πέμπτης και τα άτομα που θα έρθετε σε επαφή, θα βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη λύση σε προβλήματα που σας έχουν πανικοβάλλει τελευταία. Σήμερα θα ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό της χώρας. Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας, για σημαντικά μελλοντικά σχέδια που αφορούν διάφορες οικογενειακές εκδηλώσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments