Lifestyle

Η απόλυτη τρέλα ακούει στο όνομα Αντονέλα

Η απόλυτη τρέλα ακούει στο όνομα Αντονέλα
Μια μικρή περιήγηση στο προσωπικό της Instagram είναι αρκετή για να σε κάνει να "βυθιστείς" στον παράδεισό της.

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις ομορφότερες γυναικείες παρουσίες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Η Αντονέλα διαθέτει σε υπερθετικό βαθμό όλα όσα προσέχει κάθε άνδρας. Πρόσωπο εκθαμβωτικό, καμπύλες τρομακτικές αψεγάδιαστες και το καλύτερο, δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού. Πως γίνεται όλο το παραπάνω πακέτο να περάσει αδιάφορα; Η Ιταλίδα καλλονή θα μπορούσε κάλλιστα να πραγματοποιεί καριέρα μοντέλου, ωστόσο όπως έχει αναφέρει και σε συνεντέυξεις της από πολύ μικρή την κέρδισε ο χώρος του αθλητισμού.

Στην Ιταλία έχει ανακηρυχθεί από πολλά περιοδικά ως η πιο όμορφη αθλήτρια της χώρας. Η πανέμορφη Antonella Fiordelisi είναι αθλήτρια της ξιφασκίας, έχοντας μάλιστα αρκετές διακρίσεις τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών.  Οι πρωτιές της όμως δεν σταματούν εκεί καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη χιλιάδων ανδρών που την ακολουθούν πιστά στα προσωπικά της κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Το προσωπικό της Instagram αποτελεί όαση των φανατικών υποστηρικτών της, μιας και εκεί η ίδια αφιερώνει τον καλύτερο εαυτό της ανεβάζοντας φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα. Οι περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια ακόλουθοι της παρακολουθούν τα βήματα της Αντονέλα λεπτό προς λεπτό. Ανάμεσα στους οπαδούς υπάρχουν και ποδοσφαιριστές, καθώς στο παρελθόν οι φήμες την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον άσσο της Γιουβέντους, Γκονζάλο Ιγκουαίν. Ο Αργεντινός βλέπεται ήταν ανάμεσα στους τυχερούς που κατάφεραν να την… ρίξουν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments