Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο [28/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο [28/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [28/03/20].

Αστρολόγος:  Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας διαμένει στον Υδροχόο μέχρι την 1η Ιουλίου. Μετά θα επιστρέψει στον Αιγόκερω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτή η σύντομη επίσκεψη του Κρόνου στον Υδροχόο, έχει τη δυναμική να σας ενώσει με το άτομο που πρέπει να είστε. Επίσης, ενδέχεται να σας επανασυνδέσει με άτομα που έχετε χάσει επαφή.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βρεθεί σε αίσια θέση έναντι του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δίνοντας σταθερότητα στην ατμόσφαιρα. Στον Ταύρο θα ανοίξει τη μέρα και η Σελήνη. Κρατά τα πόδια σας στο έδαφος και οικοδομεί όσα παράσχουν ασφάλεια και άνεση. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων! zodia-6-1200x766

Το Σάββατο η κατάσταση γύρω σας θα σας φαίνεται πιο σταθερή. Σε μεγάλο βαθμό αυτό θα οφείλεται στις δικές σας προσπάθειες. Τυχόν επιτυχίες σήμερα, θα εξαρτηθούν από την ικανότητα να ελέγχετε τα συναισθήματα σας και τις επιθυμίες των ανθρώπων στην οικογένειά σας. Σήμερα θα συμμετέχετε πιο ενεργά σε διάφορα θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Καλό θα ήταν να αποφύγετε συγκρούσεις με ανθρώπους στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, καθώς δεν θα υποχωρεί κανένας από τους δυο σας. Η διπλωματικότητα και η υπομονή ατόμων στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα μπορούσε να σας ωφελήσει… Αλλά δεν πρέπει να βασιστείτε αποκλειστικά σε αυτά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορα πράγματα που θα αφορούν τους συγγενείς σας. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με φίλους μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με οικιακές εργασίες ή την ανανέωση τους σπιτιού σας. Τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν σήμερα, θα επιλυθούν τις επόμενες ημέρες οπότε και θα μειωθεί το άγχος που αισθάνεστε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση με κάποιον συγγενή σας. Σε γενικές γραμμές, θα έχετε περισσότερη δουλειά αλλά δεν είναι κάτι που δεν περιμένατε. Σήμερα θα αποφασίσετε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα, για την επίτευξη των στόχων σας τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα κάνετε μια συζήτηση, με μια γυναίκα που δεν ζείτε στο ίδιο σπίτι. Θα αναστατωθείτε με κάποιο νέο που θα λάβετε, για ένα άτομο ή μια οικογένεια που γνωρίζετε. Σήμερα θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τις εργασίες που έχετε προγραμματίσει για το σπίτι και την οικογένειά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα συζητήσετε οικονομικά θέματα με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Η συζήτηση μπορεί να αφορά μια μεγάλη δαπάνη που θέλει να κάνει κάποιος ή μια πίστωση που θέλει να λάβει. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για εργασίες στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Αν πρόσφατα τερματίσατε μια ερωτική σχέση, κάποιο γεγονός ή νέο θα σας πείσει ότι πράγματι αυτή η σχέση έχει τελειώσει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments