Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Άνδρας πέθανε ύστερα από επίθεση αδέσποτων σκύλων

Θεσσαλονίκη: Άνδρας πέθανε ύστερα από επίθεση αδέσποτων σκύλων
Θεσσαλονίκη: Ένας 65χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Θεσσαλονίκη: Την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, άφησε 65χρονος, ο οποίος στις 6 Μαρτίου είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, στην περιοχή Ελαιόρεμα Πυλαίας. Ο άτυχος άνδρας όλο αυτό το διάστηκα νοσηλευόταν με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, στην Mονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Να σημειωθεί, ότι για το περιστατικό η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γ. Χατζηπαρασίδου, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση ο 65χρονος και για τον καταλογισμό ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών.

Την «έφαγαν τα αδέσποτα σκυλιά που φρόντιζε»:

Η Τζάνετ Τζόνστοουν βρέθηκε νεκρή πρόσφατα στο καταφύγιο που είχε στήσει για εκατοντάδες σκυλιά και άλλα ζώα έξω από την πόλη Νταχάμπ της Αιγύπτου, περίπου 90 μίλια νότια της Σαρμ Ελ Σέιχ. Οι αρχές διενεργούν έρευνα αλλά σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές η γυναίκα φέρει πληγές από δαγκωματιές στο κεφάλι, το πρόσωπο, τον λαιμό και τα πόδια. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ως αιτία θανάτου της 61χρονης την μεγάλη απώλεια αίματος. Επίσης η γυναίκα δεν έφερε σημάδια πάλης και το πρώτο συμπέρασμα της αστυνομίας ήταν πως τα σκυλιά ήταν πολύ πεινασμένα οπότε στράφηκαν σε εκείνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments