Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [29/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [29/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [29/03/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον δραστήριο Κριό. Γι’ αυτό εστιάζεστε στο να πάτε τα πάντα εκεί που θέλετε! Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη ενέργεια, για να δράσετε όπως ποθείτε. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σας επιτρέπει να είστε περίεργοι. Να ακούτε τους άλλους και να κατανοείτε όσα λέγονται!

Η μέρα ενδείκνυται για νέες επαφές. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τους Ιχθύες. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει πιο ευαίσθητους στις ανάγκες ενός άλλου ατόμου.  Την Κυριακή θα χρειαστεί να επεξεργαστείτε πιο προσεκτικά τα λόγια των ανθρώπων στην οικογένειά σας ή όλων εκείνων με τους οποίους έχετε έρθει σε επαφή.

Προσπαθήστε να καταλάβετε τις απόψεις και τα συναισθήματά τους, ανεξάρτητα από το πόσο παράξενα σας φαίνονται. Σήμερα οι οικονομικές σας υποθέσεις ή συζητήσεις που θα έχετε με έναν άνδρα μπορεί να έχουν θετική εξέλιξη. Σε γενικές γραμμές, σήμερα οι άνδρες θα είναι σε καλύτερη θέση από τις γυναίκες σε σχέση με τα οικονομικά τους. Και αυτό γιατί οι γυναίκες θα είναι πιο συναισθηματικές και απρόβλεπτες.

zodia-6-1200x766

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα να περιμένετε νέα, τηλεφωνήματα ή e-mail από κάποιο άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Ορισμένες από τις συνομιλίες ή τις δεσμεύσεις σας, μπορεί να έχουν σχέση με κάποιο άτομο που έχει αποβιώσει. Επίσης είναι πολύ πιθανό τα όνειρα σας που σχετίζονται με αυτούς τους ανθρώπους, να κρύβουν σημαντικά μηνύματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Οι νέες ή οι παλιές φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις θα έχουν μια απροσδόκητη εξέλιξη σήμερα και θα αποτελέσουν τη βάση διαφόρων εμπειριών. Η μέρα θα είναι δυναμική και συναισθηματική και θα αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη μνήμη σας. Σήμερα μην αγνοήσετε τη σημασία των ονείρων ή των προαισθημάτων σας. zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Κυριακή θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε μια δέσμευση, ώστε να έχετε τους πόρους και το χρόνο να επωφεληθείτε από μια νέα ευκαιρία ή πρόταση. Σήμερα μπορεί να βιώσετε μια μικρή αδιαθεσία αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχήσετε. Θα κάνετε διάφορες συζητήσεις με συγγενείς ή φίλους με αφορμή τα νέα ή τα γεγονότα που συμβαίνουν μακριά από εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Κυριακή θα πληροφορηθείτε κάποια νέα που σχετίζονται με τους φίλους σας και θα σας κάνουν να αγχωθείτε. Αλλά αυτό το άγχος δεν θα διαρκέσει για πολύ. Σήμερα θα χρειαστεί να ακυρώσετε ένα ραντεβού με μια γυναίκα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε προβλήματα ή να ασχοληθείτε με ευαίσθητες σχέσεις, καθώς υπάρχει ήδη γύρω σας αρκετή ένταση. Δεν χρειάζεστε περισσότερο άγχος στη ζωή σας τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments