Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [30/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [30/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [30/03/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Εξαιτίας της θέσης της στους Διδύμους, θα αντλείτε ενέργεια από τις κάθε είδους επικοινωνίες σας. Η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Από τη μία πλευρά, η όψη θα σας δώσει πολλή έμπνευση. Από την άλλη, μπορεί να χάσετε την εστίασή σας ή να αποσπάται εύκολα η προσοχή σας. Θα σας βοηθήσει αν χαλαρώσετε λίγο!

Η Σελήνη μπαίνει σε κενό πορείας στη συνέχεια, παραμένοντας στους Διδύμους. Μην σταματήσετε τις επαφές και τις επικοινωνίες σας: Έχετε να μάθετε κάτι, αν «διαβάζετε» ανάμεσα στις γραμμές. Μην παρασυρθείτε σε κουτσομπολιά, θα σας αποσυντονίσουν και δεν οδηγούν πουθενά! zodia-6-1200x766

Τη Δευτέρα οι περισσότεροι θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας: Κάνοντας νέα σχέδια, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους για να εργαστείτε ή να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Θέλετε να σταματήσετε να αισθάνεστε αστάθεια – και θα κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρετε. Θα είστε πιο ανεξάρτητοι στις αποφάσεις που θα πάρετε, θα ακολουθείτε τις φιλοδοξίες σας χωρίς φόβο και θα είστε πιο πρόθυμοι να τις επιδιώξετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορες βελτιώσεις, επισκευές ή αλλαγές στο σπίτι σας. Τη Δευτέρα μπορεί να αγοράσετε διαδικτυακά κάτι καινούργιο και απαραίτητο για το σπίτι σας. Σήμερα θα αναγκαστείτε να ακυρώσετε κάποιο ταξίδι που είχατε προγραμματισμένο για το άμεσο μέλλον, λόγω της κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, θα σας δείξουν λάθη ή σχέσεις στη ζωή σας που πλέον δεν έχουν κανένα νόημα να υπάρχουν. Καλό θα ήταν να κάνετε μερικές αλλαγές, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς αυτά τα συναισθηματικά βάρη. Να περιμένετε ενδιαφέροντα ή απροσδόκητα νέα που θα αφορούν συγγενικά σας πρόσωπα. zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Τη Δευτέρα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Η μέρα υποδεικνύει νέα που θα αφορούν κάποιο άτομο με το οποίο έχετε επαγγελματική σχέση. Οι ευχάριστες εκπλήξεις θα σχετίζονται με τους γνωστούς σας από κοντά και μακριά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα δοκιμαστεί η υπομονή σας, εξαιτίας πράξεων μιας γυναίκας από τον κύκλο των συγγενών, των γειτόνων ή των συναδέλφων σας. Σε γενικές γραμμές, θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε εργασίες που είναι σημαντικές για το σπίτι και την οικογένειά σας. Τη Δευτέρα θα κάνετε συγκεκριμένα σχέδια για τις επόμενες ημέρες. Αποφύγετε, όμως, να καταφύγετε σε εύκολους τρόπους για την επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων ή να βασιστείτε αποκλειστικά στη βοήθεια άλλων ανθρώπων.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments