Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Τα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Τα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα
Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας ανακοινώνει τα νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας πρόκειται να ανακοινώσει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι με τα τωρινά στοιχεία, oι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται σε 47. Το πιο πρόσφατο θύμα είναι ένας άνδρας 51 ετών από την Πτολεμαΐδα.

Ο 51χρονος πριν από δύο ημέρες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια λόγω αναπνευστικών προβλημάτων του διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης όπου και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Αυτός ήταν ο δεύτερος νεκρός από την περιοχή της Πτολεμαΐδας μέσα σε λίγες ώρες. Νωρίτερα μέσα στη μέρα είχε χάσει τη ζωή του από κορωνοϊό ένας 79χρονος που το τελευταίο τριήμερο νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Φυσικά οι δυο θάνατοι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν προκαλέσει ανησυχία στην περιοχή.

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν 56 νέα κρούσματα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 1.212, ενώ πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους μέσα σε ένα 24ωρο. Παράλληλα, 72 άτομα παραμένουν διασωληνωμένα σε ΜΕΘ. Μέση ηλικία είναι τα 65 έτη και οι περισσότεροι έχουν υποκείμενο νόσημα.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments