Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ για Ρωσία: Στέλνει στις ΗΠΑ αεροσκάφος με ιατρικό εξοπλισμό

Ντόναλντ Τραμπ για Ρωσία: Στέλνει στις ΗΠΑ αεροσκάφος με ιατρικό εξοπλισμό
Ντόναλντ Τραμπ για Ρωσία: "Έχουμε άριστες σχέσεις με πολλές χώρες. Η Κίνα μας έστειλε μερικά πράγματα. Η Ρωσία μας στέλνει ιατρικό εξοπλισμό", είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ντόναλντ Τραμπ για Ρωσία: Ο Αμερικανός πρόεδρος ότι η Ρωσία έστειλε στις ΗΠΑ αεροσκάφος που μεταφέρει ιατρικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα δήλωσε ο Τραμπ: «Έχουμε άριστες σχέσεις με πολλές χώρες. Η Κίνα μας έστειλε μερικά πράγματα. Η Ρωσία μας στέλνει ένα πολύ -πολύ μεγάλο αεροπλάνο με ιατρικό εξοπλισμό. Είναι πολύ ευγενικό», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την διάρκεια ενημέρωσης στον Λευκό Οίκο, δίχως ωστόσο να αναφερθεί σε άλλες λεπτομέρειες.

«Άλλες χώρες μας έστειλαν κάποια πράγματα. Ήταν κάτι που εξέπληξε πράγματι ευχάριστα» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι στις ΗΠΑ τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης (CDC) ανακοίνωσαν χθες πως τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 140.940, ενώ ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε και έφτασε τους 2.405. Στον προηγούμενο απολογισμό του, το Σαββατοκύριακο, το CDC έκανε λόγο για 122.653 κρούσματα και 2.112 θανάτους σε όλες τις ΗΠΑ, αλλά επισήμανε ότι οι αριθμοί αυτοί είναι προκαταρκτικοί και δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την κάθε πολιτεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments