Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [31/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [31/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [31/03/20]

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Αυτή είναι η τελευταία μέρα του Μαρτίου, με τον Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 13 Μαΐου. Ο πολεμιστής πλανήτης εντείνει την επαφή σας με τους φιλικούς και τους κοινωνικούς σας κύκλους. Είναι η ιδανική στιγμή για να εμπλακείτε, να μετάσχετε! Ο Κρόνος διέμεινε για πάνω από δύο χρόνια στον Αιγόκερω. Τώρα κάνει μια σύντομη επίσκεψη στον Υδροχόο, για να ελέγξει τα πράγματα. Θα επιστρέψει στον Αιγόκερω την 1η Ιουλίου για να τα ολοκληρώσει και μετά θα περάσει στον Υδροχόο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σήμερα ο Άρης και ο Κρόνος σχηματίζουν σύνοδο στον Υδροχόο, προκειμένου να παράσχουν τα σχέδια και την πειθαρχία που χρειάζεστε! Ο Κρόνος συνάντησε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τον Ιανουάριο, για να σας κινητοποιήσει για όσα έρχονταν. Ο Άρης συνάντησε τον Πλούτωνα στις 23 Μαρτίου, για να εστιάσει την προσοχή σας. zodia-6-1200x766

Τώρα οι Άρης και Κρόνος ανοίγουν τον δικό τους κύκλο, στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Στο ίδιο σημείο θα ανοίξουν στις 21 Δεκεμβρίου έναν δικό τους 20ετή κύκλο οι Κρόνος και Δίας. Σε αυτή την τροχιά αρχίζουν να περνούν όλα τώρα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα. Φροντίστε να είστε και να νιώθετε άνετα και βολικά. Βρείτε που «ταιριάζετε» καλύτερα. Το σπιτικό και η οικογένεια είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα να περιμένετε την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων που ξεκινήσατε χθες ή πριν λίγες ημέρες. Αν προκύψουν συγκρούσεις και διαφωνίες στην οικογένεια σας θα περάσουν γρήγορα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να επιδείξετε διπλωματικότητα και προσοχή. Θα πληροφορηθείτε κάποιο γεγονός για ένα ανθρώπινο δράμα, που οφείλεται σε λάθη του παρελθόντος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα συζητήσετε για ταξιδιωτικά θέματα ή με ανθρώπους που ζουν μακριά από σας. Η Τρίτη υπόσχεται ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους έστω και από μακριά. Σήμερα αποφύγετε την επαφή με ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους θέματα. zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τρίτη θα αισθάνεστε αναστατωμένοι, λόγω κάποιου σημαντικού γεγονότος που περιμένετε να εξελιχθεί σήμερα ή τις επόμενες μέρες. Οι επαγγελματικές ή οικονομικές υποθέσεις με γυναίκες θα έχουν πολύ θετική εξέλιξη. Σήμερα θα λάβετε νέα για την υγεία ενός συγγενή ή φίλου και την εξέλιξη της θεραπείας του/της.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα έχετε τη θέληση και τη φιλοδοξία να κάνετε πολλά πράγματα, κάποια από τα οποία έχετε σχεδιάσει από πριν. Σήμερα θα βιώσετε κάποιο γεγονός ή θα κάνετε μια συζήτηση που έχετε βιώσει και στο παρελθόν. Θα κάνετε μια συζήτηση με αφορμή μια ευχάριστη περίσταση. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για μια νέα ρομαντική σχέση… Αλλά λόγω των συνθηκών, μην περιμένετε να αναπτυχθεί γρήγορα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments