Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [1/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [1/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [1/04/20]

ΑστρολόγοςΑστρολόγος, Καλό μήνα και προσοχή στις πρωταπριλιάτικες φάρσες! Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο φτεροπόδαρος πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες, απ’ όπου οξύνει πολύ τη φαντασία σας. Απολαύστε τη μέρα και αφεθείτε στις θετικές δονήσεις της!

Ο Ερμής θα έχει την παρέα του Ποσειδώνα για τις επόμενες λίγες ημέρες. Η ατμόσφαιρα θα διέπεται από εξαιρετικά αίσια και δημιουργική ενέργεια. Με την ανάγκη για χαρά, προσέξτε να μην σας κοροϊδέψουν!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Από εκεί θα σχηματίσει αίσιες όψεις με τους Ερμή και Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Επιλέξτε δράσεις και άτομα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και τρυφερά!

zodia-6-1200x766

Την Τετάρτη θα έχετε λόγο για να έχετε καλή διάθεση, να κρατάτε πιο αισιόδοξη στάση για το μέλλον σας σε σχέση με χθες. Φυσικά όλα πρέπει να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα γύρω σας, ώστε να μην βρεθείτε να ζείτε με ψευδαισθήσεις ή μάταιες ελπίδες. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε τις ισορροπίες σε όλα τα πράγματα. Την Τετάρτη να περιμένετε νέα σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας κάποιου γνωστού σας ή την εξέλιξη του COVID-19 στη χώρα όπου ζείτε ή όπου έχετε συγγενείς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα επιτύχετε σε ό,τι κάνετε, αρκεί να βασιστείτε στον εαυτό σας. Θα δείτε ένα όνειρο ή θα έχετε μια υποχρέωση, που σχετίζεται με ένα άτομο που έχει αποβιώσει. Σε γενικές γραμμές, η Τετάρτη θα είναι μια επιτυχημένη μέρα, ανάλογα με την επιθυμία σας να εργαστείτε και να επιδιώξετε συγκεκριμένα αποτελέσματα στις καθημερινές σας υποθέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τετάρτη θα αναλογιστείτε τις ενέργειές σας στο παρελθόν και τις επιπτώσεις τους στο παρόν. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή επαγγελματικές επαφές. Να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Θα χρειαστεί να ακυρώσετε ένα επικείμενο ταξίδι που είχατε προγραμματίσει. zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη θα δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα συγγενών ή φίλων. Θα χαρείτε μια συζήτηση με κάποιον συγγενή σας, που ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλη πόλη. Σήμερα θα κάνετε αισιόδοξα, μικρά και εφικτά σχέδια για το μέλλον σας. Σκεφτείτε τον τρόπο ζωής σας, υπάρχει κάτι που πρέπει να διορθωθεί.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

 Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι χρήσιμο ή πολλά υποσχόμενο για εσάς ή την οικογένειά σας. Η μέρα θα είναι συναισθηματική, έντονη και απρόβλεπτη στις σχέσεις σας με τα άτομα νεαρής ηλικίας. Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών θα επικεντρωθεί στην εξεύρεση πρακτικής λύσης σε ένα πρόβλημα ή μια σύγκρουση. Δεν αποκλείεται να λάβετε σημαντικά νέα, που θα αφορούν μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments