Αθλητισμός

Τσιμίκας Ολυμπιακός: Δεν συζητάνε για λιγότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ οι ερυθρόλευκοι

Τσιμίκας Ολυμπιακός: Δεν συζητάνε για λιγότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ οι ερυθρόλευκοι
Τσιμίκας Ολυμπιακός: Στην Ιταλία συνεχίζουν τα δημοσιεύματα για Νάπολι και Τσιμίκα, ωστόσο στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαροι.

Τσιμίκας Ολυμπιακός: Το χθεσινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport που ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ζητάει 10 εκατ. ευρώ για τον Κώστα Τσιμίκα δεν ανταποκρίνεται στην ερυθρόλευκη πραγματικότητα. Και αυτή λέει ότι ο Ολυμπιακός έχει απαιτήσεις της τάξης των 25 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους που μπορούν να μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζητούν τίποτε λιγότερο από το παραπάνω ποσό. Είναι πολύ πιθανό αν δεν βρουν τα χρήματα αυτά να κρατήσουν τον 24χρονο αριστερό μπακ, καθώς θεωρούν ότι η χρηματιστηριακή του αξία μπορεί να ανέβει κι άλλο.

Όλες οι ενδείξεις πάντως, φανερώνουν οτι ο Τσιμίκας θα αποτελέσει το «μήλο της Έριδος» για αρκετές ομάδες. Στην Ιταλία μαζί με την Νάπολι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Ίντερ, ενώ και η Σεβίλλη τον παρακολουθεί εδώ και καιρό. Εξάλλου, υπάρχει και η αγγλική αγορά που μπορεί να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο ποσό, με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει στο παρελθόν σπουδαίες συμφωνίες, με πρόσφατη αυτή του Ποντένσε στην Γουλβς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments