Ελλάδα

Κορωνοϊός – Κως: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί

Κορωνοϊός – Κως: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί
Κορωνοϊός - Κως: Δείτε την ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Κορωνοϊός – Κως: Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και “χτυπάει” παντού. Έγινε προσπάθεια ώστε τα νησιά να προστατευτούν από τον κορωνοϊό, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς βλέπουμε την τελευταία εβδομάδα κρούσματα του κορωνοϊού να φτάνουν και σε νησιά του Αιγαίου. Τελευταίο κρούσμα ήταν ένας άνδρας στο νησί της Κω. Ο άνδρας ελεγχόταν καθημερινά από τις αρχές, ώστε να μη μετακινηθεί από το χώρο τον οποίο διέμενε και να μην έρθει σε επαφή με άλλους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosnews24.gr, το Νοσοκομείο της Κω έλαβε χθες βράδυ 1η Απριλίου την απάντηση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ ότι ο άνδρας είναι θετικός στο νέο κορωνοϊό COVID-19, ενώ το τεστ είχε σταλεί πριν 6 ημέρες.

Η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου της Κω

Από το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ ανακοινώνεται το 1ο επιβεβαιωμένο κρούσμα λοίμωξης από κορονοϊό. Απο την έναρξη των συμπτωμάτων τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ο ασθενής παρέμεινε σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του και δεν ήρθε σε επαφή με άλλα άτομα. Είναι πλέον ασυμπτωματικός από τριημέρου και θα επανέλθει στην εργασία του την προσεχή εβδομάδα.

Ο Διοικητής ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

“ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ”

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments