Ελλάδα

Κοζάνη βρέφος: Έφυγε από τη ζωή μωρό 40 ημερών

Κοζάνη βρέφος: Έφυγε από τη ζωή μωρό 40 ημερών
Κοζάνη βρέφος: Δεν υπάρχουν στοιχεία μέχρι στιγμής που να αποδίδουν το θάνατό του στον κορωνοϊό.

Κοζάνη βρέφος: Τραγωδία στην Κοζάνη με ένα βρέφος 40 ημερών να χάνει τη ζωή του. Η νεκροψία αναμένεται να μας δώσει περισσότερα στοιχεία για τα αίτια του θανάτου του βρέφους, το οποίο διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το πρωί της Πέμπτης (2/4) στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν αλλά δυστυχώς δε τα κατάφεραν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο νοσοκομείο έσπευσε και κλιμάκιο της Ασφάλειας Κοζάνης, προκειμένου να διερευνήσει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του βρέφους οφείλεται στον κορωνοϊό.

Την ίδια στιγμή, στην Φουστάνη Πέλλας πέθανε μια 78χρονη γυναίκα από κορωνοϊό και έγινε το 52ο κρούσμα του ιού στη χώρα μας

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά της άτυχης 78χρονης την μετέφεραν ανήμερα της 25ης Μαρτίου στη Φούστανη Πέλλας από όπου κατάγεται. Σύμφωνα με το δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση, τα κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή έχουν φτάσει τα 5. Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό σταθμό Open o κ. Μπάτσης, τα τέσσερα κρούσματα είναι από το στενό περιβάλλον του 66χρονου κτηνοτρόφου και το πέμπτο είναι η 78χρονη που κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments