Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [2/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [2/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [2/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω από τον περασμένο Δεκέμβριο. Αναμένει τη στιγμή της σύμπραξής του με τον Πλούτωνα, για να ξεκινήσει τις αποκαταστάσεις που πρέπει να γίνουν! Δίας και Πλούτωνας θα συναντηθούν στις 4 Απριλίου, μετά ξανά στις 30 Ιουνίου και Τρίτη φορά στις 12 Νοεμβρίου. Πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε σε αυτά τα διαστήματα… Γιατί όλοι μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Καρκίνο, σε αντιθέσεις με τον Δία και τον Πλούτωνα. Εστιάζετε στο σπιτικό και τις δικές σας ανάγκες. Αργότερα η Σελήνη περνά στον Λέοντα… Και παίρνετε «φωτιά», από μια δημιουργική ώθηση! Η Σελήνη θα σχηματίσει διαδοχικές αντιθέσεις με τους Άρη και Κρόνο από τον Υδροχόο. Θα θέλετε κοινό για τα επιτεύγματά σας – ίσως και λίγη βοήθεια ή συνεργασία! zodia-6-1200x766

Την Πέμπτη θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε μια ιδέα που έχετε εδώ και πολύ καιρό και δεν τολμούσατε να βάλετε σε εφαρμογή. Οι επιτυχίες σας θα εξαρτηθούν εξ ολοκλήρου από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες ή την έλλειψή τους. Σήμερα θα έχετε περισσότερες και καλύτερες επιλογές, για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων ή για να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Η τύχη θα είναι με το μέρος εκείνων που θα έχουν αγνές προθέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Πέμπτη θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για λογαριασμούς, μικρές επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να επικοινωνήσετε με άτομα που ζουν μακριά από εσάς. Την Πέμπτη να περιμένετε ευχάριστα νέα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

 Σήμερα θα βιώσετε διάφορες εκπλήξεις. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα οικονομικά σας, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την δουλειά ή την επιχείρησή σας. Σήμερα θα συνεχίσετε κάτι που ξεκινήσατε εχθές ή θα το ολοκληρώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Πέμπτη οι περισσότεροι θα έχετε οικονομικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με έναν θεσμό, μια επιχείρηση ή κάποιο προσωπικό εγχείρημα. Σήμερα θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες, σχετικά με τα μελλοντικά κέρδη ή τις δεσμεύσεις σας. Η μέρα υποδεικνύει ξεχωριστές εμπειρίες ή ένα χαρούμενο γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

 Την Πέμπτη θα ανησυχήσετε για κάτι που σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας σας ή με κάποιο είδος θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα σκεφτείτε τις αντιδράσεις σας στις απερίσκεπτες ενέργειες κάποιου φίλου σας. Την Πέμπτη αποφύγετε να εμπλακείτε στην επίλυση προβλημάτων στο σπίτι σας ή σε καβγάδες στη γειτονιά σας. Να περιμένετε μια σημαντική ή χρήσιμη τηλεφωνική συνομιλία με έναν άντρα που ζει σε άλλο σπίτι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments