Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πανδημία, το μεταναστευτικό, ο καιρός είναι μερικά από τα κύρια ζητήματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα τη ζωή των Ελλήνων. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα ζώδια επηρεάζουν διαφορετικά τον καθένα. Τα αισθηματικά, η οικογένεια, τα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά περνούν συνεχώς από το μυαλό.

Το κάθε ζώδιο λειτουργεί διαφορετικά μέρα με την ημέρα με την μελλοντολόγο Άση Μπήλιου να αναλύει μέσα από τη δική της ματιά πως κυλάει ο σημερινός ζωδιακός κύκλος.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σε προδιαθέτει να αναλύσεις τα συναισθήματα και να απαντήσεις σε ερωτήματα, τόσο προσωπικά όσο και των άλλους. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις σου και να βάλεις σε τάξη πιθανές οφειλές σου. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους κι έτσι το άγχος γύρω από τα θέματα καριέρας σου να περιορίζεται αισθητά. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες και εμπειρίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έτσι ώστε να πάρει μια ανάσα ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και τόλμη.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Είσαι σε θέση σήμερα να οριστικοποιήσεις συμφωνίες, να φτάσεις σε ένα δίκαιο συμπέρασμα, ενδεχομένως να προχωρήσεις και σε μια δέσμευση. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες σου στα εργασιακά μπορούν να προσελκύσουν νέα πρόσωπα και να παρουσιάσουν ευκαιρίες που είτε θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου, είτε θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια ή την αξιοπιστία του ερωτικού σου συντρόφου και μην δημιουργείς προβλήματα και διαφωνίες άνευ λόγου. Εσύ που είσαι μόνη, με τη γοητεία σου να ενισχύεται σημαντικά μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Δείτε την ανάλυση της μελλοντολόγου Άσης Μπήλιου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments