Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα
Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας ανακοινώνει τα νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Ο κορωνοϊός συνεχίζει να δείχνει τα “δόντια” του και στην Ελλάδα. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, πρόκειται να ανακοινώσει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στη χώρα μας. Θυμίζουμε ότι με τα τωρινά δεδομένα οι νεκροί σε όλη την επικράτεια ανέρχονται σε 67. Μάλιστα από χθες το βράδυ μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν φύγει από τη ζωή ακόμη τέσσερις συνάνθρωποι μας.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, πρόκειται για ένα 84χρονο άντρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, από το νοσοκομείο «Αττικόν», και έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ τα στοιχεία του τέταρτου θύματος της ημέρας δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα.

Παρόλα αυτά οι αρχές αισιοδοξούν τονίζοντας πως η πανδημία εξελίσσεται με σχετικά αργό ρυθμό στη χώρα. Αυτό ωστόσο όπως αναφέρουν και κύκλοι της κυβέρνησης δεν πρέπει να εφησυχάζει κανένας. Όπως είπε ο κ. Τσιόδας, στη χθεσινή ενημέρωση, βλέπει την πορεία της επιδημίας με μια συγκρατημένη αισιοδοξία, τονίζοντας πως υπάρχουν «μικρά, αισιόδοξα μηνύματα, μια βραδεία αύξηση, ίσως αργότερα να έχουμε και μείωση, αλλά αυτό εξαρτάται μόνον από εμάς».

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments