Διεθνή

H τρομακτική ιστορία του νησιού με τις κρεμασμένες κούκλες [vid]

H τρομακτική ιστορία του νησιού με τις κρεμασμένες κούκλες [vid]
Ένας άντρας άφησε γυναίκα και παιδί για να πάει στο συγκεκριμένο νησί και να απομονωθεί. Ώσπου είδε μια κούκλα να επιπλέει στο ποτάμι.

Είναι το Νησί με τις Κούκλες, εδώ που το 1950 ένας άντρας παράτησε γυναίκα και παιδί για να απομονωθεί για πάντα εκεί. Βρήκε όμως στις όχθες της ακτής, το πτώμα από ένα κοριτσάκι. Στο ποτάμι, μια κούκλα επέπλεε. Θέλοντας να τιμήσει το νεκρό παιδί, πήρε την κούκλα και την κρέμασε σ’ ένα δέντρο. Η ιστορία εξελίσσεται έξω από το Mexico City, στη λίμνη Tesuilo. Εκεί είναι το μέρος που θα λάτρευαν οι οπαδοί των θρίλερ.

Ένα νησί γεμάτο εγκαταλελειμμένες κούκλες που αποσυντίθεται με τα χρόνια, άλλες χωρίς χέρια, άλλες χωρίς κεφάλι, άλλες κρυμμένες στις κουφάλες των δέντρων και άλλες κρεμασμένες.Όσο περνούσε ο καιρός ο Βarrera, έβρισκε και κρεμούσε στα δέντρα κούκλες γιατί πίστευε πως το πνεύμα του κοριτσιού τον καταδίωκε.

Τα ΜΜΕ τον εντόπισαν και έκαναν αρκετές φορές αφιερώματα στην ζωή αυτού του παράξενου άντρα που διηγούνταν ιστορίες για το πνεύμα του κοριτσιού. 50 χρόνια αφότου ο Barrera βρέθηκε στο νησί, πέθανε στο ίδιο σημείο που βρήκε τότε, νεκρό το κοριτσάκι. Το νησί έπειτα, άρχισε ν’ αποτελεί πόλο έλξης τουριστών.

Πολλοί επισκέπτονται το νησί και αφήνουν εκεί κούκλες, ενώ γίνονται πλέον φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής. Το μέρος προκαλεί ανατριχίλα σε όποιον το επισκεφθεί..

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments