Πολιτική

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: «Η αυστηροποίηση των μέτρων έχει να κάνει με τους ασυνεπείς»

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: «Η αυστηροποίηση των μέτρων έχει να κάνει με τους ασυνεπείς»
Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε σε τηλεοπτική του παρουσία πως η κυβέρνηση αναμένεται να εντείνει τα μέτρα προσπαθώντας να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις άσκοπες μετακινήσεις.

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μην υπάρξει καταστρατήγηση των μέτρων για τον περιορισμό μετακινήσεων που έχουν οριστεί», ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των νέων μέτρων που αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καθώς θα αποφασιστούν σήμερα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τη σύσκεψη που θα έχει με το επιτελείο του υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό, αλλά και τη διάρκεια των μετακινήσεων, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κλείσιμο των διοδίων. Επανέλαβε ότι «η αυστηροποίηση των μέτρων θα έχει να κάνει με τους ασυνεπείς και όχι με τους συνεπείς». Τέλος, επισήμανε ότι δεν τίθεται θέμα για ολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χθες είπε ότι η κυβέρνηση εξετάζει και το ενδεχόμενο να είναι κλειστά τα διόδια. «Αν χρειαστεί θα κλείσουμε τα διόδια, θα δούμε», ανέφερε. «Τα πρώτα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζουμε», είπε σε σχέση με την εξάπλωση του κορωνοϊού. Ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι ταυτόχρονα, εξετάζονται και μέτρα αποκλιμάκωσης των περιορισμών.

«Εξετάζουμε ταυτόχρονα και μέτρα αποκλιμάκωσης. Όταν μας δώσουν το σήμα οι ειδικοί θα προχωρήσουμε», είπε. Τέλος αναφερόμενος στην οικονομία, είπε: «είμαι αισιόδοξος για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας. Θα πρέπει να φροντίσουμε οι επιπτώσεις στην οικονομία θα είναι παροδικές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments