Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [4/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [4/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [4/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Υδροχόο, βοηθώντας τις κοινωνικές σας προσπάθειες. Ανακαλύπτετε νέους τρόπου να κάνετε επαφές, υπό τις συνθήκες που επικρατούν. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα βρεθεί σε αίσια θέση έναντι του Κρόνου, γεγονός που τονώνει και την ενέργειά σας!

Ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στα εδάφη του Αιγόκερω – και το μέλλον αρχίζει να ξεπροβάλλει. Ο Δίας θα σχηματίσει δύο ακόμη συνόδους με τον Πλούτωνα μέχρι τα μέσα του φετινού Νοεμβρίου. Ο χρόνος επαρκεί για να μάθετε αλλά και να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα, σε κενό πορείας. Είναι θετική συγκυρία για να ασχοληθείτε με ό,τι θέλετε… Αρκεί να είναι ευχάριστο, δημιουργικό και ψυχαγωγικό. Η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας αργότερα, όταν περάσει στο ζώδιο της Παρθένου. Η ατμόσφαιρα θα γεμίσει με υγιείς δονήσεις οργάνωσης και διεκπεραίωσης!

zodia-6-1200x766

Το Σάββατο είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα, καθώς θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα στην κοινότητα που ζείτε ή σε όλο τον κόσμο. Τα γεγονότα θα σχετίζονται με την εξέλιξη της πανδημίας ή κάποιες σημαντικές οικονομικές εξελίξεις. Σήμερα θα χρειαστεί να επιδείξετε περισσότερη υπομονή, για να διεκπεραιώσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα και να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους γύρω σας. Μία από τις δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσετε, θα είναι μια διαμάχη ή σύγκρουση με έναν άντρα. Θα μπορέσετε να κερδίσετε, μόνο αν επιδείξετε διπλωματικότητα και τακτική για να πείσετε την άλλη πλευρά ή για να υπερασπιστείτε τη θέση σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός για εσάς, που σχετίζεται με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιστολών ή μηνυμάτων. Τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν, θα βρουν τη λύση τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα επιβαρυνθείτε με σημαντικές υποχρεώσεις. Θα προγραμματίσετε τις ενέργειές σας σχετικά με κάποιο ακίνητο, τη γη ή μια ιδιοκτησία που έχετε στην κατοχή σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συνομιλίες με ανθρώπους από το εξωτερικό. zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες, με ανθρώπους της οικογένειας ή μακρινούς συγγενείς. Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψει κάποια διαφωνία, για τα χρήματα ή για μια επικείμενη δαπάνη. Τις επόμενες μέρες, ωστόσο, θα δοθεί μια λύση σε κάποιες από τις ανησυχίες σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα καταφέρετε να επιλύσετε με επιτυχία και προς όφελός σας μια σύγκρουση. Η σημερινή θα είναι μια μέρα χαλάρωσης, κατά την οποία οι συναισθηματικές εμπειρίες θα πρέπει να αμβλυνθούν. Αποφύγετε ευαίσθητα θέματα συζήτησης. Το πιθανότερο είναι ότι, αν περιμένετε κάτι που σας έχει υποσχεθεί κάποιος, θα απογοητευθείτε. Αυτό το άτομο έχει τα δικά του σχέδια για σήμερα. Η σημερινή είναι καλή μέρα για συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν περιουσιακά στοιχεία, δικά σας ή άλλου ατόμου στην οικογένειά σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments