Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [6/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [6/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [6/04/20].

Αστρολόγος:  Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Ανοίγει τη μέρα της στην οργανωτική, γήινη και πρακτική Παρθένο, δίνοντας σε όλους μια καλή διάθεση. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια θέση έναντι των Δία και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ορίζοντας το αίσιο κλίμα… Συνοδέψτε τις σημερινές σας δράσεις με λίγη μουσική και κέφι. Αργότερα η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας: Ευνοϊκή συγκυρία για να ολοκληρώσετε κάθε εγχείρημα που έχετε προγραμματίσει.

Η ατμόσφαιρα θα αλλάξει στη συνέχεια, που το φεγγάρι θα περάσει στον Ζυγό. Η ενέργεια θα είναι πιο ισορροπημένη και πιο κοινωνική. Να θυμάστε ότι αύριο αναμένεται η Πανσέληνος στα εδάφη του Ζυγού. Ανοίγει ένας νέος κύκλος δύο εβδομάδων, εστιασμένος στη συνεργασία, την αρμονία και την ισορροπία!

Ο Άρης στον Υδροχόο, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Πρέπει να συνειδητοποιήστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα όπως είχατε συνηθίσει… Και αυτή η όψη θα αποτελέσει μια ώθηση αφύπνισης: Αρχίστε να αναζητάτε τους δικούς σας καινούργιους τρόπους!

zodia-6-1200x766

Τη Δευτέρα θα φορτωθείτε με περισσότερες υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή την εργασία σας. Η επιτυχία θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να δημιουργήσετε ένα κλίμα κατανόησης με τους ανθρώπους γύρω σας. Αποφύγετε την αθέμιτη συμπεριφορά ή την παρέμβαση στις υποθέσεις των άλλων ανθρώπων. Σήμερα μην προσπεράσετε μια σημαντική ευκαιρία που θα σας στείλουν τα άστρα, που θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη στο εγγύς μέλλον. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές ανθρώπων στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων… Ανεξάρτητα από την απόφαση που θα πάρετε τελικά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Τη Δευτέρα θα εξελιχθούν διάφορα γεγονότα, που θα θέσουν τα θεμέλια για την επιτυχία σας. Σήμερα θα χρειαστεί να συζητήσετε θέματα που σχετίζονται με ένα έγγραφο ή μια συμφωνία οικονομικού χαρακτήρα. Η Δευτέρα θα είναι σημαντική μέρα, λόγω των αποφάσεων που πρέπει να πάρετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Τη Δευτέρα οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες και να ανταποκριθείτε στις υποσχέσεις σας. Η μέρα ευνοεί να σχεδιάσετε σημαντικές δραστηριότητες ή προσπάθειες. Σήμερα προσπαθήστε να θυμηθείτε τα όνειρά σας και να ερμηνεύσετε το νόημα και τα μηνύματά τους. zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Τα γεγονότα της Δευτέρας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της τρέχουσας κατάστασης. Οι σχέσεις με τους συγγενείς σας θα είναι σημαντικές, αλλά μην αφήσετε να σας χειραγωγήσουν σε κάποιο θέμα. Τυχόν εκπλήξεις σήμερα, θα είναι προάγγελος διαφόρων ενδιαφερόντων γεγονότων που θα συμβούν στη ζωή σας τους επόμενους μήνες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

 Τη Δευτέρα θα μπορέσετε να επιτύχετε οικονομικά αποτελέσματα που είναι σημαντικά για εσάς. Μπορεί να βρείτε συμβιβαστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα που προέκυψαν στην οικογένειά σας χθες. Αποφύγετε προσφορές και ευκαιρίες για γρήγορο και εύκολο κέρδος, καθώς θα σας βγουν σε κακό! Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ρομαντικές εμπειρίες στο σπίτι σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments