Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Έφυγε από τη ζωή Έλληνας ναυτικός στο Μεξικό

Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Έφυγε από τη ζωή Έλληνας ναυτικός στο Μεξικό
Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Πέθανε στο Μεξικό ο Έλληνας ναυτικός που είχε μολυνθεί με κορωνοϊό σε κρουαζιερόπλοιο.

Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ο 46χρονος Έλληνας ναυτικός που εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Μεξικού. Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγός του, ο 46χρονος άνδρας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μεξικό με κορωνοϊό, ενώ εκείνη βρίσκεται στην Ελλάδα έχοντας χάσει τα ίχνη του.

Ο Έλληνας ναυτικός λόγω της δουλειάς του βρέθηκε σε κρουαζιερόπλοιο με δρομολόγιο από Ισπανία προς Μαϊάμι όταν παρουσίασε συμπτώματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Αρχικά ενημέρωσε τη σύζυγό του ότι έγινε η εισαγωγή, όμως, στη συνέχεια έχασε για μέρες τα ίχνη του μέχρι που μεσολάβησε η πρεσβεία. Ο άτυχος 46χρονος, δυστυχώς, απεβίωσε το ξημέρωμα της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του.

Εν τω μεταξύ, τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας είναι 20, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πλέον στα 1.755. Οι νεκροί στο σύνολο τους έφτασαν τους 79.

Από τα 1.755, 361 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 655 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα, 90 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Επίσης, το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί της Νάξου είναι γεγονός. Πρόκειται για 49χρονο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ενώ αναμένεται να διακομιστεί σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα. Ο 49χρονος ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νάξου και σύμφωνα με το naxostimes.gr, ο ασθενής είναι Λιμενικός, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες ήταν σε αναρρωτική άδεια.

Ο 49χρονος προσήλθε στο νοσοκομείο του νησιού την Κυριακή το μεσημέρι με συμπτώματα του ιού και αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα με ό,τι επιβάλλει το πρωτόκολλο. Λήφθηκε δείγμα από τον ασθενή και εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ. Η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε και χθες το βράδυ το Ινστιτούτο Παστέρ επιβεβαίωσε ότι ο 49χρονος είναι φορέας του κορωνοϊού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments