Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου twitter γιατροί: «Υπερήφανοι για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες γιατρούς»

Κατερίνα Σακελλαροπούλου twitter γιατροί: «Υπερήφανοι για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες γιατρούς»
Κατερίνα Σακελλαροπούλου twitter γιατροί: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να αναφερθεί με προσωπικό tweet στη Παγκόσμια Ημέρα Υγείας ευχαριστώντας το εθνικό σύστημα Υγείας για όσο προσφέρει καθημερινά.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου twitter γιατροί: Το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αυτή τη δύσκολη στιγμή, το εθνικό σύστημα Υγείας στέκεται όρθιο δίνοντας τεράστια μάχη κατά της πανδημίας, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να δίνει τα εύσημα σε όλους όσους το απαρτίζουν.

«Αφιερώνουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις Ελληνίδες και στους Έλληνες επιστήμονες, ερευνητές, γιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς που δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού εντός και εκτός Ελλάδας», τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε ανάρτησή της στο twitter.

«Νιώθουμε υπερήφανοι και τους ευχαριστούμε», προσθέτει η κ. Σακελλαροπούλου. Μάλιστα, η ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας συνοδεύεται από ένα σχετικό video.

Με τη σειρά του μήνυμα στήριξης στους γιατρούς και τους νοσοκόμους όλης της χώρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας απέστειλε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. O πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο προσωπικό του Twitter θέλησε να δώσει μήνυμα στήριξης και ενθάρρυνσης στους γιατρούς και νοσοκόμους της χώρας που τον τελευταίο καιρό δίνουν τιτάνια μάχη προκειμένου να κρατήσουν όρθιο το εθνικό σύστημα υγείας.

«Όλη η Ελλάδα ευγνωμονεί το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, που με αυταπάρνηση δίνει τη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού. Στους ήρωες πίσω από τις μάσκες: σας ευχαριστούμε για όλα», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments