Πολιτική

Μητσοτάκης Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: “Στους ήρωες πίσω από τις μάσκες: Σας ευχαριστούμε για όλα”

Μητσοτάκης Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: “Στους ήρωες πίσω από τις μάσκες: Σας ευχαριστούμε για όλα”
Μητσοτάκης Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Το δικό του "ευχαριστώ" στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θέλησε να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Μητσοτάκης Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό της Ελλάδας που δίνει στην πρώτη γραμμή την μάχη με τον κορωνοϊό. «Όλη η Ελλάδα ευγνωμονεί το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, που με αυταπάρνηση δίνει τη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού.  Στους ήρωες πίσω από τις μάσκες: σας ευχαριστούμε για όλα», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός.

 Η ανάρτησή του:

Χθες, Δευτέρα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο «Σωτηρία», που πλέον προσφέρει υπηρεσίες αποκλειστικά σε ασθενείς με Covid-19.

Παρουσία του πρωθυπουργού παραδόθηκαν στο νοσοκομείο 20.000 απλές χειρουργικές μάσκες, 5.000 μάσκες αναπνευστικής προστασίας, 1.000 χειρουργικές ποδιές, 1.000 ολόσωμες στολές υψηλής προστασίας, 10.000 ποδονάρια, 5.000 αποστειρωμένα γάντια και 5.000 σκούφοι, προκειμένου να υπάρχει πληρότητα εφοδίων για την ασφάλεια του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού που υπηρετεί στην πρώτη γραμμή στον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Το υλικό που παραδόθηκε προέρχεται από δωρεές, μεταξύ αυτών δωρεάς της ΔΕΗ, και από παραγγελίες του υπουργείου Υγείας. Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με μέλη του προσωπικού, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και σημείωσε πως η σημερινή κρίση οδηγεί στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας ώστε να είναι μακροπρόθεσμα θωρακισμένο απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments