Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [07/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [07/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [07/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Υδροχόο, ο δραστήριος πλανήτης διεγείρει την κοινωνική σας ζωή. Τονώνει την επικοινωνία μέσω διαδικτύου και τις φιλικές σας σχέσεις! Όλα αυτά συμβαίνουν με καινούργιους τρόπους για όλους. Σήμερα ο Άρης θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η όψη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε ποιοι βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος μ’ εσάς. Απολαύστε τις διαφορές σας! Η Πανσέληνος αναδύεται σήμερα στα εδάφη του Ζυγού. Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας, ακόμα κι αν προκύψουν κάποιες ακρότητες. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στους Ιχθύες. Η ειρήνη, η συνεργασία και η επούλωση επικρατούν στην ατμόσφαιρα!

Την Τρίτη θα είναι δύσκολο να αφήσετε στην άκρη τις δουλειές του σπιτιού. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να διεκπεραιώσετε όλες σας τις υποχρεώσεις και να μην τις φορτώνετε στους άλλους: Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα. Η υποστηρικτική στάση συγγενών και συναδέλφων, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε την συναισθηματική και πνευματική σας σταθερότητα σήμερα. Εάν δεν θέλετε να κάνετε κάποια εργασία, καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε ώστε να μην δημιουργήσετε επιπλέον προβλήματα, απώλειες ή χάος. Σήμερα πολλοί από εσάς θα εκπλαγούν, θα χαρούν ή θα ενθουσιαστούν από τα νέα που θα λάβουν για ένα μωρό ή ένα μικρό κορίτσι.

Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα απογοητευτούν από την αδυναμία τους να πραγματοποιήσουν ένα από τα σχέδιά τους για σήμερα. Για ό,τι και αν πρόκειται, δείτε το ως μήνυμα ότι η ιδέα σας δεν θα λειτουργήσει με τον τρόπο που περιμένετε. Η Τρίτη υποδεικνύει ανησυχητικά νέα, σχετικά με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα που ζει στη γειτονιά σας. Σήμερα ευνοούνται η συναισθηματική σταθεροποίηση και η επίλυση προβλημάτων. Όλα αυτά βέβαια θα εξαρτηθούν και από τη δύναμη του πνεύματός σας: Την ικανότητά σας να βλέπετε τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση και να μην επηρεάζεστε από διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και ψευδείς ειδήσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα συναντηθείτε με κάποιο άγνωστο άτομο. Παρακολουθήστε προσεκτικά την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Στην οικογένειά σας, θα έχετε επιθυμίες που είναι αντίθετες με τις επιθυμίες των υπολοίπων μελών του σπιτιού. Την Τρίτη να είστε προσεκτικοί στην ενασχόλησή σας με έγγραφα ή συμβάσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα δεσμευθείτε για την επίλυση κάποιων προβλημάτων που έχετε αναβάλει τις προηγούμενες εβδομάδες. Την Τρίτη θα σας δοθεί μια αφορμή για χαρά στην οικογένεια, που πιθανόν να σχετίζεται με ένα ευχάριστο γεγονός στη ζωή κάποιου συγγενή σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα και γεμάτη νέες εμπειρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τρίτη είναι μια μέρα κατά την οποία θα ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα έξω από το σπίτι σας. Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Επενδύστε περισσότερη ενέργεια και προσοχή στην εξέλιξή τους. Την Τρίτη, πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα που θα λάβουν ή με ευχάριστα οικονομικά νέα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα περιμένετε κάποιο γεγονός ή νέα, που σχετίζονται με ένα ταξίδι ενός ατόμου από την οικογένειά σας ή συγγενή σας. Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε λύπη, για μια αποτυχία ή ένα πρόβλημα στη ζωή κάποιου φίλου σας. Την Τρίτη πιθανόν να έχετε συζητήσεις ή άλλου είδους επικοινωνία με κάποιο άτομο, που έχετε χωρίσει λόγω σοβαρών προβλημάτων στη σχέση σας. Οι παγιωμένες ερωτικές σχέσεις θα δοκιμαστούν, εξαιτίας μιας απιστίας ή της ανειλικρίνειας σε πράξεις και υποσχέσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments