Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς Παναθηναϊκός: Η φυγή Φριντέτ αυξάνει τις πιθανότητες επιστροφής του στην Αθήνα

Μάικ Τζέιμς Παναθηναϊκός: Η φυγή Φριντέτ αυξάνει τις πιθανότητες επιστροφής του στην Αθήνα
Μάικ Τζέιμς Παναθηναϊκός: Ο Αμερικανός γκαρντ θα βρεθεί εκ νέου στο στόχαστρο των «Πράσινων» στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με το «Τριφύλλι» να τον βλέπουν ως ιδανικό αντικαταστάτη του Τζίμερ Φριντέτ.

Μάικ Τζέιμς Παναθηναϊκός: Το πέρασμα του Αμερικανού γκαρντ στο «Τριφύλλι» κρίθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Παναθηναικός στο πρόσωπο του Τζέιμς είχε βρει τον σκόρερ που έψαχνε χρόνια, ωστόσο ο παίκτης άφησε πέρυσι την Αθήνα για χάρη του Δημήτρη Ιτούδη και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι έχουν δώσει στον έμπειρο γκαρντ το ελεύθερο να κάνει το παιχνίδι που αγαπά, να έχει αρκετή ώρα τη μπάλα στα χέρια του και να δημιουργεί πρώτα για εκείνον και εν συνεχεία για τους συμπαίκτες του.

Επιστρέφοντας στα του Παναθηναικού, το εγχείρημα με τον Τζίμερ Φριντέτ τελικά δεν απέδωσε. Ο Αμερικανός λίγο μετά την αναστολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων αποφάσισε μαζί με τον σύλλογο να χωρίσουν τους δρόμους τους αφήνοντας στην ομάδα ένα μεγάλο κενό.

Με αυτά τα δεδομένα οι Αμερικανοί μπουκ δεν έκρυψαν τη διάθεση να βάλουν εκ νέο τους «Πράσινους» στο παιχνίδι της απόκτησης του Μάικ Τζέιμς. Σύμφωνα μάλιστα με αποδώσεις που έχουν βγει το «Τριφύλλι» φιγουράρει στη δεύτερη θέση των πιθανών ομάδων που θα καταλήξει ο παίκτης το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρώτο φαβορί παραμένει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπου και αγωνίζεται σήμερα με απόδοση 1,35, δεύτερος ο Παναθηναϊκός με απόδοση 6 και ακολουθούν Μπαρτσελόνα και Εφές με απόδοση 7.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments