Video

MasterChef 4 spoiler τεστ δημιουργικότητας 7/4: Οι κριτές εκνευρίστηκαν με το ψέμα του Γιώργου

MasterChef 4 spoiler τεστ δημιουργικότητας 7/4: Οι κριτές εκνευρίστηκαν με το ψέμα του Γιώργου
MasterChef 4 spoiler τεστ δημιουργικότητας 7/4: Ο Γιώργος είπε ψέματα για το πιάτο του με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμό των κριτών.

MasterChef 4 spoiler τεστ δημιουργικότητας 7/4: Όσο περνάει ο καιρός οι δοκιμασίες στον διαγωνισμό μαγειρικής θα είναι όλο και πιο δύσκολες. Ειδικότερα το τεστ δημιουργικότητας είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και κάθε λεπτομέρεια στα πιάτα μπορεί να κρίνει τον νικητή. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν δει πολλές φορές το καλό πρόσωπο των κριτών, αλλά ένας από αυτούς κατάφερε να τους εκνευρίσει.

Αυτός ήταν ο Γιώργος Λασκαρίδης που παρά το γεγονός ότι είχε τελειώσει ο χρόνος, πρόσθεσε ένα συστατικό στο πιάτο του. Μάλιστα, αρχικά είπε στην κάμερα ότι όλες οι παρασκευές μπήκαν στο πιάτο εντός χρόνου. Όταν πήγε στους κριτές παραδέχθηκε το λάθος του, αλλά η στάση των κριτών δεν άλλαξε.

“Άρα μας λες πως αργότερα, που είχες ηρεμήσει, συνειδητοποίησες το πόσο φάουλ ήταν το φάουλ που έκανες… Δεν είναι το φύλλο καπουτσίνο, είναι η στάση που κρατάει κάποιος. Αυτή η αντανακλαστική κίνηση που επίτηδες ρώτησα αν την έκανες. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω” σημείωσε με νόημα ο Σωτήρης Κοντιζάς προς τον διαγωνιζόμενο του MasterChef.

“Ένα πράγμα που είναι μη διαπραγματεύσιμο είναι το αδιάβλητο του διαγωνισμού σε ότι έχει να κάνει με τους κανόνες, το πλαίσιο, την αλήθεια και το δίκαιο. Και εμείς είμαστε εδώ, ένα, για να κρίνουμε τα φαγητά και επίσης για να προστατεύουμε αυτό το πλαίσιο και τους κανόνες για εσάς” συμπλήρωσε σε αυστηρό τόνο ο σεφ και κριτής του MasterChef. Φυσικά οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο και ο Γιώργος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments