Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [08/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [08/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [08/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες, όπου έχει τη συντροφιά και του Ποσειδώνα. Ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας και θα χειριστείτε καλύτερα κάθε εξωγενή απαίτηση! Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Ζυγό, διατηρώντας ακόμη την ισχύ της Πανσελήνου. Τώρα θα κοιτάξετε πιο προσεκτικά τις σχέσεις σας, θα βρείτε που πρέπει να γίνουν κάποιες «διαπραγματεύσεις». Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Αιγόκερω, θα σας δώσει όση σοφία και κατανόηση χρειάζεστε!

Μετά η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, από το οποίο θα βγει περνώντας στον Σκορπιό. Ίσως να νιώσετε κάποια ένταση τώρα, είτε την ανάγκη να εστιάσετε σε κάποιους τομείς. Ένα τετράγωνο του φεγγαριού από τον Σκορπιό με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, ενδέχεται να μειώσει το επίπεδο της ανοχής σας! Την Τετάρτη καλό θα ήταν να σκεφτείτε τις ενέργειές σας μέχρι τώρα. Ας προσπαθήσετε να τις τελειοποιήσετε, αν υπάρχει κάτι που δεν έχει γίνει σωστά. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να διαβάσετε βιβλία, να διαλογιστείτε ή να προσευχηθείτε. Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και διαλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή να προσβάλλετε κάποιον. Την Τετάρτη πολλοί από εσάς θα κάνουν μια σημαντική συζήτηση, με έναν άντρα που σχεδιάζει ένα ταξίδι ή ζει μακριά από εσάς. Τα θέματα που θα συζητήσετε θα είναι σημαντικά και δεν θα πρέπει να επηρεαστείτε από τα συναισθήματά σας.

Σήμερα θα εκπλαγείτε από την παρουσία ή την επίδραση κάποιου άγνωστου στα επαγγελματικά σας. Η μέρα θα αποδειχθεί ενδιαφέρουσα αλλά και απρόβλεπτη, για τα άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου. Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή για να ανακάμψετε από μια αδιαθεσία, να επιλύσετε ανησυχίες σχετικά με ένα οικονομικό έγγραφο ή για να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Η μέρα θα είναι δυσμενής για την ερωτική σας ζωή, ειδικά εάν επιδιώκετε να διατηρήσετε μια σχέση που βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι έχει τελειώσει εδώ και καιρό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε μια αλλαγή στις συγγενικές σας σχέσεις. Η καριέρα ή η εκπαίδευση ενός ατόμου στην οικογένειά σας, θα είναι αφορμή για συζητήσεις ή θα σας αναγκάσει να πάρετε μια γρήγορη απόφαση. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε συγκρούσεις την Τετάρτη, καθώς μπορούν να σας γυρίσουν σε δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τετάρτη θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις δουλειές που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα ή έχετε καθυστερήσει. Ενδεχομένως να προκύψουν ευνοϊκές ευκαιρίες, για την εξέλιξή τους ή την τελική τους υλοποίηση. Σήμερα θα έχετε ευχάριστες συνομιλίες με ενημερωμένους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη θα ανησυχήσετε για το αν μπορείτε να αποδώσετε σωστά στις υποχρεώσεις σας. Υπάρχουν πολλά ευχάριστα πράγματα στη ζωή σας – και θα πρέπει να μπορείτε να τα εκτιμήσετε αναλόγως. Ένα απροσδόκητο γεγονός θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα και εμπειρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα εξετάσετε διάφορες επιλογές για την εξέλιξη των ιδεών σας και την επίλυση προβλημάτων που αφορούν την περιουσία σας. Μπορεί να έχετε άγχος για κάποιες δυσάρεστες δεσμεύσεις οικονομικής φύσεως. Η μέρα υποδεικνύει ένα ξεχωριστό γεγονός, που αφορά κάποιο άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Στη δουλειά σας θα κάνετε χρήσιμες συζητήσεις με συναδέλφους, πελάτες ή συνεργάτες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments