Video

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 8/4: Ο Ηρακλής έφυγε από το παιχνίδι

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 8/4: Ο Ηρακλής έφυγε από το παιχνίδι
MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 8/4: Ο Ηρακλής ήταν ο παίκτης που μαγείρεψε για τελευταία φορά.

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 8/4: Άλλη μια αποχώρηση είχαμε χθες στο διαγωνισμό μαγειρικής. Μια ανάσα πριν από την τελική δεκάδα ο Γιώργος, ο Ηρακλής και η Ντέμη μαγείρεψαν για την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο που είχαν ετοιμάσει οι κριτές.

Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, ήταν τα κύρια στοιχεία, που αναζήτησαν οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα πιάτα του Γιώργου, της Ντέμης και του Ηρακλή. Από τη διάθεση των διαγωνιζόμενων και την επικοινωνία με τον εξώστη, τα πράγματα έδειχναν πως πλέον, όσοι έχουν μείνει μέσα στον διαγωνισμό, έχουν βάλει στην άκρη μικρότητες και καταστροφικούς εγωισμούς και έδειχναν να έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Τα αποτελέσματα σε οπτικό επίπεδο έδειχναν πως κρίνονται μεταξύ δύο εκ των τριών μιας και μία από τις προσπάθειες ήταν αρκετά κοντά στο πρωτότυπο πιάτο αντιγραφής. Οι κριτές αποφάσισαν πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments