Video

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Ο Ηρακλής “κάρφωσε” τον Γιώργο για τη συμπεριφορά του

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Ο Ηρακλής “κάρφωσε” τον Γιώργο για τη συμπεριφορά του
MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Ο Ηρακλής τόνισε ότι ο Γιώργος είχε διαφορετική συμπεριφορά όταν έγραφαν οι κάμερες.

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Ο Ηρακλής ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef λίγο πριν την τελική δεκάδα. Όπως συμβαίνει με όσους παίκτες αποχωρούν από το παιχνίδι, ο Ηρακλής ήταν καλεσμένος της εκπομπής “Στην Φωλιά των Κου Κου” και κλήθηκε να μιλήσει για όσα έζησε τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Φυσικά δέχτηκε ερώτηση για τον Γιώργο και το πως ήταν η συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι. Ο παίκτης από τη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε ότι ο συμπάικτης του άλλαζε συμπεριφορά όταν οι κάμερες έγραφαν. “Η Κατερίνα έλεγε τα πράγματα όπως είχαν, απλώς κάποιες φορές γινόταν υπερβολική. Σε πολλά δεν συμφωνούσα μαζί της, σε άλλα συμφωνούσα. Εκεί που πιστεύω ότι το παράκανε, ήταν στη δοκιμασία που ήταν αρχηγός, ήταν λίγο απότομη η αντίδρασή της. Είναι ο τρόπος της τέτοιος που για κάποιους είναι παρεξηγήσιμος.

Κάποια πράγματα ο Γιώργος τα έκανε μπροστά στις κάμερες, αλλά δεν ήταν πάντα αυτό το παιδί, ότι θα τα κάνω όλα μπροστά στις κάμερες. Στην αποχώρησή μου ήταν από τα άτομα που συγκινήθηκαν και δεν το περίμενα. Ωστόσο, σίγουρα έκανε κάποια πράγματα μόνο και μόνο για την κάμερα, οι περισσότεροι το κάνουν αυτό. Στο σπίτι υπήρχαν λογομαχίες μεταξύ του Γιώργου και της Κατερίνας. Η σχέση τους ήταν ένα καλημέρα, ένα καλησπέρα και τελείωσε”, ήταν τα λόγια του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments