Αθλητισμός

Σεμέδο Μπενφίκα: Ετοιμάζει πρόταση η ομάδα του Σάμαρη και του Βλαχοδήμου

Σεμέδο Μπενφίκα: Ετοιμάζει πρόταση η ομάδα του Σάμαρη και του Βλαχοδήμου
Σεμέδο Μπενφίκα: Η ομάδα της Πορτογαλίας έχει εντάξει ξανά στη μεταγραφική της λίστα τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Σεμέδο Μπενφίκα: Η Μπενφίκα είχε δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι, αλλά θα έπρεπε να δώσει 20 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, λόγω της σχετικής ρήτρας που υπήρχε σε ισχύ. Συν τα 6 εκατ. ευρώ που χρειάστηκε τελικά να δώσουν οι Πειραιώτες στη Βιγιαρεάλ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του. Εξάλλου, ο Σεμέδο είναι θέμα χρόνου  να πάρει φανέλα βασικού στην εθνική Πορτογαλίας, καθώς ο Πέπε είναι 38 ετών πλέον και ο Φοντέ 37, ενώ ο Ρούμπεν Ντίαζ της Μπενφίκα είναι ο μόνος νεαρός (23 ετών) από τους παίκτες που καλεί σταθερά πλέον ο Φερνάντο Σάντος.

Σύμφωνα με δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς σε μέσο της πατρίδας του, δεν είναι μόνο οι αετοί της Λισσαβώνας καθώς υπάρχουν και άλλες ενδιαφερόμενες για τον Πορτογάλο διεθνή στόπερ.

“Ως προπονητές είμαστε πάντοτε προετοιμασμένοι για αυτά, ειδικά όταν γνωρίζεις ότι είναι ανάγκη για έναν σύλλογο να κάνει πωλήσεις για να υποστηρίζει το μπάτζετ. Υπάρχει πολλή συζήτηση για την Μπενφίκα, αλλά δεν είναι μόνο η Μπενφίκα, επειδή γνωρίζω ότι υπάρχουν κι άλλοι πολλοί ακόμη σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Σεμέδο. Μπορεί να φτάσει σε υψηλό επίπεδο, αλλά η Ρίο Αβε ήταν ένα σημαντικό σημείο για τον ίδιο. Ηταν πολύ έξυπνο που πήρε την απόφαση και πήγε εκεί, ήταν πολύ σημαντικό. Του επέτρεψε να προετοιμαστεί για τα επόμενα βήματα”, τόνισε σε συνέντευξή του στην “Lusa” ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο οποίος μίλησε επίσης στο ίδιο μέσο και για τις κλήσεις των Σεμέδο, Σα και Ποντένσε στην εθνική Πορτογαλίας.

“Είναι εξαιρετικό να δέχεσαι πρόσκληση ενώ έχεις φύγει από την Πορτογαλία. Υπερηφάνεια. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και της ποιότητας του παιχνιδιού τους. Είμαι χαρούμενος επειδή ξέρω ότι είναι μεγάλο όνειρο τους να εκπροσωπούν την εθνική ομάδα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments