Αθλητισμός

Ζοσέ Σα Ολυμπιακός μεταγραφή: Έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα του η Γουέστ Χαμ

Ζοσέ Σα Ολυμπιακός μεταγραφή: Έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα του η Γουέστ Χαμ
Ζοσέ Σα Ολυμπιακός μεταγραφή: Να κάνει δικό της τον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού φαίνεται πως επιθυμεί η Γουέστ Χαμ.

Ζοσέ Σα Ολυμπιακός μεταγραφή: Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του τερματοφύλακα, Ζοσέ Σα, φέρεται να είναι η Γουέστ Χαμ. Την ίδια ώρα, η Λέστερ περιμένει στην γωνία για τον Κώστα Τσιμίκα. Έτσι, φαίνεται πως οι αγγλικές ομάδες έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρο τους παίκτες των Πειραιωτών.

Στη λίστα της Γουέστ Χαμ ο Ζοσέ Σα:

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Sportday», η Γουέστ Χαμ είναι από τις ομάδες που θα εκφράσουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον Ζοσέ Σα. Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι οι Άγγλοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στους «ερυθρόλευκους». Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας φαίνεται να είναι και στο στόχαστρο των Μπέτις και Ατλέτικο. Η πρώτη δύσκολα θα καταβάλει τα 13 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας ενώ η δεύτερη κοιτάζει τον Σα με την προοπτική να τον έχει ως εναλλακτική λύση του Όμπλακ, κάτι που φυσικά δεν θα ενδιέφερε τόσο των Πορτογάλο κίπερ.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, και οι άνθρωποι της Τότεναμ είχαν αναφερθεί με πολύ καλά λόγια για την αξία του Ζοσέ Σα, ενώ με καλό μάτι τον είχαν δει και αυτοί της Άρσεναλ. Χωρίς ποτέ ωστόσο να κάνουν κάποια κίνηση. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως ο μάνατζερ του τερματοφύλακα, ο Ζόρζε Μέντες, έχει αρκετά καλές άκρες στην Premier League. Έτσι, είναι λογικό σύλλογοι από το Νησί να τον παρακολουθούν.

Εξετάζει Κώστα Τσιμίκα η Λέστερ:

Εν τω μεταξύ, η Λέστερ έχει στο μυαλό της να κάνει πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα. Για να συμβεί αυτός όμως θα πρέπει πρώτα να παραχωρήσει τον αριστερό της μπακ, Τσίλγουελ.  Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζητούν τίποτε λιγότερο από το παραπάνω ποσό. Είναι πολύ πιθανό αν δεν βρουν τα χρήματα αυτά να κρατήσουν τον 24χρονο αριστερό μπακ, καθώς θεωρούν ότι η χρηματιστηριακή του αξία μπορεί να ανέβει κι άλλο.

Όλες οι ενδείξεις πάντως, φανερώνουν ότι ο Τσιμίκας θα αποτελέσει το «μήλο της Έριδος» για αρκετές ομάδες. Στην Ιταλία μαζί με την Νάπολι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Ίντερ, ενώ και η Σεβίλλη τον παρακολουθεί εδώ και καιρό. Επίσης, ο νεαρός παίκτης βρίσκεται και στο μπλοκάκι των Λοκομοτίβ, Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments