Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Και δεύτερο θύμα μέσα σε λίγη ώρα – Στους 92 οι νεκροί στη χώρα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Και δεύτερο θύμα μέσα σε λίγη ώρα – Στους 92 οι νεκροί στη χώρα
Κορωνοϊός Ελλάδα: Τα τραγικά νέα συνεχίζονται, με την λίστα των νεκρών στη χώρα από την πανδημία να μεγαλώνει, καθώς πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε ο θάνατος ενός 72χρονου που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα, καθώς λίγες ώρες μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του εκπρόσωπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα οι θάνατοι από 90 έφθασαν τους 92. Τελευταίο θύμα του φονικού ιού εντοπίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος 72χρονος υπέκυψε πριν από λίγο στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης φέροντας υποκείμενα νοσήματα. Η λίστα των νεκρών στη χώρα μεγαλώνει καθώς πριν από το θλιβερό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη προηγήθηκε ο θάνατος ενός 47χρονος στον Ευαγγελισμό.

Ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας στην ημερήσια ενημέρωση για τον κορονοϊό τόνισε πως υπάρχουν 56 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και 2.011 συνολικά. Ακόμη ανακοίνωσε πως τέσσερις ακόμη συμπολίτες μας πέθαναν, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τον φονικό ιό στην Ελλάδα να ανέρχεται πια σε 90 (σσ. 92).

Επιπλέον πρόσθεσε πως 77 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με μέση ηλικία τα 67 έτη και το 14% εξ αυτών να είναι γυναίκες (σ.σ. οι υπόλοιποι άνδρες). Το 75% του συνόλου έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι άνω των 70 ετών. Τέλος, 15 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο.

Τα μάτια της κυβέρνησης στη Λάρισα

Συναγερμός έχει σημάνει στο επιτελείο της ελληνικής κυβέρνησης με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, να μεταβαίνουν το πρωί στη Λάρισα έπειτα από τον εντοπισμό κρουσμάτων του φονικού ιού σε οικισμό Ρομά στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, στον οποίο διαμένουν περίπου 5.000 άνθρωποι. Όπως είναι φυσικό, η ανησυχία εκ μέρους της κυβέρνησης ώστε να μην υπάρξει ανεξέλεγκτη διασπορά της θανατηφόρου νόσου, εντείνεται ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι να έχουν ήδη αναλάβει δράση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments