Nέα της αγοράς

Αυτό είναι το super market που παραδίδει τις παραγγελίες σου την ίδια μέρα εν μέσω κορωνοϊού

Αυτό είναι το super market που παραδίδει τις παραγγελίες σου την ίδια μέρα εν μέσω κορωνοϊού
Super market Κρητικός: Με επιπλέον 3 ευρώ, το super market Κρητικός, φέρνει τα ψώνια αυθημερόν στα σπίτια σας.

Super market Κρητικός: Την ίδια ημέρα παραδίδει τις παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά η αλυσίδα super market Κρητικός. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως με τη νέα υπηρεσία express delivery μπορεί να παραδώσει τις παραγγελίες την ίδια ημέρα και την ώρα που εξυπηρετεί τον καταναλωτή στο διάστημα από τις 10:00 μέχρι τις 20:00, με μια επιπλέον χρέωση 3 ευρώ για αγορές από 5 ευρώ και άνω.

Οι καταναλωτές μπορεί να επιλέξουν ανάμεσα σε 2.000 προϊόντα, τα οποία περιλαμβάνουν φρέσκα προϊόντα, τυριά, αλλαντικά και άλλα απαραίτητα είδη.

Η μεταφορά και διανομή των παραγγελιών γίνεται με μηχανάκι, διατηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 σε κάθε βήμα, έως και την παράδοση ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής. Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε από σήμερα, σε 9 καταστήματα, εξυπηρετώντας τις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, Κλαυθμώνος, Κολωνάκι, Πλατεία Μαβίλη, της Γλυφάδας, της Βούλας καθώς και των Μελισσίων, Βριλησσίων, Πεντέλης και Χαλανδρίου. Τις επόμενες ημέρες, ακόμα περισσότερες περιοχές της Ελλάδας αναμένεται να προστεθούν στη λίστα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments