Video

MasterChef 4 Spoiler αποχώρηση 10/4: Παίκτης φαβορί εκτός παιχνιδιού – Δείτε ποιοι επιστρέφουν

MasterChef 4 Spoiler αποχώρηση 10/4: Παίκτης φαβορί εκτός παιχνιδιού – Δείτε ποιοι επιστρέφουν
MasterChef 4 Spoiler αποχώρηση 10/4: Ένα από τα μεγάλα φαβορί βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

MasterChef 4 Spoiler αποχώρηση 10/4: Μετά την αποχώρηση του Ηρακλή στο σπίτι του MasterChef υπάρχουν δέκα μάγειρες. Ο διαγωνισμός έχει μπει στην τελική ευθεία και καμία αποχώρηση δεν μπορεί να επιθεωρεί έκπληξη από εδώ και πέρα. Ωστόσο κάτι που δεν περιμέναμε είναι να δούμε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρώτη θέση να αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης. Πρόκειται για έναν παίκτη από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη που θεωρείται από τους δυνατότερους στον διαγωνισμό. Σε αρκετές περιπτώσεις έχει δείξει ότι θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Φεύγει και επιστρέφει ο Γιώργος

Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN ο Γιώργος είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αυτό θα χαροποιήσει σίγουρα την Κατερίνα που δεν βλέπει την ώρα να τον δει εκτός. Ωστόσο αυτή τη χαρά δεν θα κρατήσει πολύ καθώς πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι του MasterChef.

Κάθε χρόνο ορισμένοι παίκτες που έχουν αποχωρήσει παίρνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα σε αυτούς θα είναι και ο Γιώργος. Μάλιστα θα αρπάξει αυτή την ευκαιρία καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρίσκεται και στην τελική εξάδα. Εκτός από τον Γιώργο στο παιχνίδι αναμένεται να επιστρέψουν οι Μάρλεν και η Μαριάννα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments