Διεθνή

Κορωνοϊός Κωνσταντινούπολη: 88χρονη Ελληνίδα πέθανε στην Πόλη

Κορωνοϊός Κωνσταντινούπολη: 88χρονη Ελληνίδα πέθανε στην Πόλη
Κορωνοϊός Κωνσταντινούπολη: Εδώ και 15 ημέρες η 88χορνη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Βαλουκλή.

Κορωνοϊός Κωνσταντινούπολη: Η ελληνική ομογένεια της Κωνσταντινούπολης θρηνεί σήμερα το πρώτο θύμα από κορωνοϊό. Ο λόγος για την Ηρώ Δάκου, η οποία είχε νοσηλευτεί για περίπου ένα μήνα στο ιδιωτικό νοσοκομείο Οσμάνογλου στη συνοικία Σισλί της Κωνσταντινούπολης. Αφότου η υγεία της βελτιώθηκε, διακομίστηκε στο ομογενειακό νοσοκομείο Βαλουκλή.

Η 88χρονη νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Βαλουκλή τις τελευταίες 15 ημέρες, όπου λάμβανε τη σχετική θεραπεία, παρουσιάζοντας μάλιστα βελτίωση εδώ και 3-4 ημέρες, καθώς ήταν απύρετη. Παρόλα αυτά, το πρωί του Σαββάτου η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε εντελώς ξαφνικά με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη με τον ιό.

Η γυναίκα ζούσε μόνη της στη συνοικία Ταταύλα της Κωνσταντινούπολης, αφού πριν χρόνια είχε χάσει το σύζυγό της, ο οποίος μάλιστα ήταν παιδίατρος στο νοσοκομείο Βαλουκλή. Ωστόσο, ήταν σε κατάκλιση εξαιτίας προβλημάτων υγείας για αρκετούς μήνες. Το Βαλουκλή, αν και δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς, ωστόσο νοσηλεύονται και άλλα κρούσματα κορωνοϊού, των οποίων όμως κατάσταση δεν κρίνεται σοβαρή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments