Αθλητισμός

Μιλουτίνοφ ΤΣΣΚΑ: Συμφώνησαν για 3 χρόνια με 9.000.000 ευρώ

Μιλουτίνοφ ΤΣΣΚΑ: Συμφώνησαν για 3 χρόνια με 9.000.000 ευρώ
Μιλουτίνοφ ΤΣΣΚΑ: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει ήδη κλείσει στη ΤΣΣΚΑ και μάλιστα με ένα μυθικό συμβόλαιο 9 εκατομμυρίων ευρώ για 3 χρόνια.

Μιλουτίνοφ ΤΣΣΚΑ: Σήμερα ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά από δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «encestando.es». Το ισπανικό site, ανέφερε ότι ο Σέρβος σέντερ έχει κλείσει στην ΤΣΣΚΑ και μάλιστα υπέγραψε ήδη και συμβόλαιο για 3 χρόνια που φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Η αλήθεια είναι ότι ο Μιλουτίνοφ έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και το καλοκαίρι θα… αποπλεύσει από το μεγάλο λιμάνι. Θα πει «αντίο» στον Ολυμπιακό και θα μετακομίσει στην Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ. Το ποσό που θα πάρει όμως, δεν είναι 8 εκατ. Είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς ο Σέρβος συμφώνησε να παίρνει 3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Δηλαδή, θα βάλει στον λογαριασμό του στην τράπεζα συνολικά 9 εκατομμύρια ευρώ στα 3 χρόνια.

Από την άλλη, συμβόλαιο δεν έχει υπογράψει. Μα δεν μπορεί να υπογράψει ακόμα επίσημο συμβόλαιο, καθώς το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι εν ισχύ ως το καλοκαίρι. Και φυσικά αν ξεκινήσει και πάλι η σεζόν στην Euroleague θα παίξει κανονικά με τους «ερυθρόλευκους» ως το τέλος της φετινής περιόδου στην διοργάνωση. Οι Μοσχοβίτες είχαν από πέρσι στο μάτι τον Μιλουτίνοφ και μάλιστα είχαν κάνει και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Ο Ολυμπιακός όμως, τους είχε κλείσει την πόρτα και τους έριξε «χυλόπιτα». Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πει «όχι» παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος είχε ακόμα μόλις 1 χρόνο συμβόλαιο (λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν) και ήξεραν ότι μπορεί να τον χάσουν αυτό το καλοκαίρι χωρίς να πάρουν ούτε μισό ευρώ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πείσει τον «Μίλου» να μείνει στην ομάδα με νέο συμβόλαιο. Τα τρελά λεφτά που του έδινε η ΤΣΣΚΑ όμως, τον έκαναν να πει το «ναι» στους Ρώσους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments