Video

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Δευτέρα 13 Απριλίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Με την υγεία να είναι το μείζον θέμα των ημερών, πολλοί είναι αυτοί που ανατρέχουν καθημερινά στα ζώδια προκειμένου να μάθουν τις εξελίξεις. Διάσημοι αστρολόγοι προβλέπουν για την πανδημία τονίζοντας πως ακόμη υπάρχει αρκετός δρόμος προκειμένου η χώρα να βγει από το τούνελ.

Μαζί με την υγεία όμως οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν ταυτόχρονα λύσεις και σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς τους. Τα ερωτικά, τα εργασιακά, τα οικονομικά είναι θέματα που απασχολούν εξίσου, με την Άση Μπήλιου να δίνει μέσω των μελλοντικών της προβλέψεων απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα.

Κριός

Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον κάποιες στιγμές. και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια κριτική σκέψη, αλλά και στο να νιώθουμε σαν νύχτα μέρα τη μετάβαση από την κατανόηση στην αποσύνδεση. Την ένταση πάνω από τις ανεκπλήρωτες επαγγελματικές σου επιθυμίες ή ανυπότακτες ανάγκες σου, θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με περισσότερη προσοχή. Παρόλο που θέλεις να γίνεις απόλυτα κατανοητή στον σύντροφό σου -όσον αφορά στα θέλω σου, δεν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Εσύ που είσαι μόνη, καταστάλαξε πρώτα εσύ η ίδια στις συναισθηματικές σου ανάγκες και κατόπιν κρίνε τους άλλους.

Ταύρος

Μπορεί να νιώσεις σήμερα πως δεν μπορείς να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις της μέρας και να θεωρείς ότι είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις και άδικο. Οι ειδήσεις ή και οι περιστάσεις είναι τέτοιες στα εργασιακά που μπορεί να σε κάνουν να αναθεωρήσεις ή να δεις με διαφορετικό τρόπο τις προοπτικές σου. Μπορείς να μάθεις πολλά από τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να μάθεις να τον ακούς με προσοχή και να βάζεις για λίγο στην άκρη τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και σταμάτα να σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments