Αθλητισμός

Νάτσο Σκόσκο ΑΕΚ: Σενάριο επιστροφής από την Αργεντινή

Νάτσο Σκόσκο ΑΕΚ: Σενάριο επιστροφής από την Αργεντινή
Νάτσο Σκόσκο ΑΕΚ: Ένα δημοσίευμα στην Αργενινή αναφέρει ότι η Ένωση είναι μέσα στους πιθανούς προορισμούς για τον έμπειρο επιθετικό.

Νάτσο Σκόσκο ΑΕΚ: Ο Αργεντινός είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Σκόκο είχε την ατυχία να πετύχει την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ιστορίας της. Ο έμπειρος επιθετικός αναγκάστηκε να αποχωρήσει για τα Εμιράτα καθώς η πρόταση που είχε γίνει στην ΑΕΚ ήταν μεγάλη για να μη την δεχτεί. Ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα.

Από τότε που η Ένωση έχει επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία σχεδόν κάθε χρόνο υπάρχει σενάριο επιστροφής του “δαίμονα” στην Αθήνα.  Η αλήθεια είναι ότι πριν από δυο χρόνια το σενάριο της επιστροφής έπαιξε πιο πολύ από ποτέ, αλλά τελικά ο παίκτης κατέληξε στην Ρίβερ Πλέιτ που έκανε μια εξαιρετική πρόταση.

Νέα σενάρια

Ο έμπειρος επιθετικός θα αποχωρήσει από την Ρίβερ και ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του. Ο Σκόκο μίλησε για την ΑΕΚ με αφορμή τα 96α γενέθλια της ομάδας. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ένωση τόνισε ότι το έχει σκεφτεί και δεν θα μπορούσε να το αποκλείσει.

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν τα σενάρια στην Αργεντινή. Όπως λοιπόν αναφέρει η ιστοσελίδα «tysports.com», μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σκόκο είναι και η ΑΕΚ. Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα: «Στη Νιούελς ονειρεύονται την επιστροφή του Σκόκο αφού λήγει το συμβόλαιό του με την Ρίβερ. Μάλιστα, του προσφέρουν συμβόλαιο για 2 ή 3 χρόνια (κάτι που θέλει ο παίκτης, προκειμένου να ολοκληρώσει κατόπιν την καριέρα του).

Επιπλέον, για τον Αργεντινό επιθετικό ενδιαφέρεται η Βραζιλιάνικη Ίντερ, η ΑΕΚ από την Ελλάδα και ομάδα από το ισπανικό πρωτάθλημα. Η επιθυμία του παίκτη είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του Ροζάριο κι αν πήγαινε ξανά στο εξωτερικό θα ήταν μόνο για έναν χρόνο. Ένα χρόνο επιπλέον θα ήταν και η απόφασή του αν τελικά συνεχίσει στη Ρίβερ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments