Κόσμος

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Σχεδόν 25.000 οι νεκροί – Οι περισσότεροι θάνατοι από οποιαδήποτε άλλη χώρα

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Σχεδόν 25.000 οι νεκροί – Οι περισσότεροι θάνατοι από οποιαδήποτε άλλη χώρα
Κορωνοϊός ΗΠΑ: Τις 25.000 αγγίζει ο αριθμός των νεκρών, ενώ τα κρούσματα έφτασαν τα 597.000.

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Η ανοδική πορεία των θανάτων και των κρουσμάτων συνεχίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Συγκεκριμένα τις 25.000 αγγίζει ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ, με τον απολογισμό να διπλασιάζεται σε διάστημα μίας εβδομάδας, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς. Οι ΗΠΑ έχει καταγράψει περισσότερους θανάτους από τη νόσο COVID-19 από οποιαδήποτε χώρα.

Μετρά σχεδόν 597.000 κρούσματα, τα τριπλάσια από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Χθες, οι ΗΠΑ κατέγραψαν περίπου 1.500 νέους θανάτους, ένας αριθμός πολύ μικρότερος του απολογισμού της περασμένης εβδομάδας με τουλάχιστον 2.000 θανάτους κάθε 24 ώρες, σύμφωνα με το Reuters. Οι θάνατοι στις ΗΠΑ ξεπέρασαν τους 24.400 σήμερα, καταγράφοντας περίπου 1.500 νέους θανάτους κι ενώ απομένουν πολλές Πολιτείες που δεν έχουν ανακοινώσει τους νεκρούς τους.

Μέχρι στιγμής, αυτήν την εβδομάδα, ο αριθμός των νεκρών καταγράφει κατά μέσο όρο αύξηση 7% σε ημερήσια βάση έναντι 14% την περασμένη εβδομάδα και 30% πολλές ημέρες του Μαρτίου, βάσει της καταμέτρησης του Ρόιτερς. Τα κρούσματα αυτήν την εβδομάδα έχουν αυξηθεί κατά μέσο όρο 5% σε ημερήσια βάση σε σύγκριση με 7,8% την περασμένη εβδομάδα και 30% σε ημερήσια βάση τον Μάρτιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments