Διεθνή

Πούτιν κορωνοϊός: Η κορύφωση της πανδημίας στην Ρωσία δεν έχει περάσει

Πούτιν κορωνοϊός: Η κορύφωση της πανδημίας στην Ρωσία δεν έχει περάσει
Πούτιν κορωνοϊός: "Παρακολουθούμε προσεκτικά την υγειονομικό-επιδημιολογική κατάσταση στην Ρωσία" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρώσος πρόεδρος.

Πούτιν κορωνοϊός: Η κορύφωση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ρωσία δεν έχει περάσει ακόμη, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά την διάρκεια της διάσκεψης του Ανώτατου Συμβουλίου της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (EAEU).

«Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η κορύφωση της νόσου στη Ρωσία δεν έχει ακόμη περάσει» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος

Παράλληλα πρόσθεσε ο Πούτιν ότι «παρακολουθούμε προσεκτικά την υγειονομικό-επιδημιολογική κατάσταση στην Ρωσία, λαμβάνουμε τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης και άλλα μέτρα, ώστε να αναχαιτίσουμε την διασπορά του κορωνοϊού». Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες επιβαρύνεται ουσιαστικά το σύστημα υγείας και επισήμανε ότι για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων των χωρών και των χωρών μελών της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης.

Τέλος ο Βλαντίμιρ Πούτιν, επισήμανε την ανάγκη λήψης εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ενώ τόνισε ότι τα στρατιωτικά νοσοκομεία που δέχονται ασθενείς με κορονοϊό θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο για του πολίτες. Παράλληλα υπενθύμισε ότι αυτή τη στιγμή χτίζονται με πρωτοβουλία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας 16 εξειδικευμένα νοσοκομεία τα οποία θα παραδοθούν σύντομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments