Ελλάδα

Δημοσκόπηση Marc: Δημοφιλέστερος Έλληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας – Μεγάλη η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Marc: Δημοφιλέστερος Έλληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας – Μεγάλη η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσκόπηση Marc: Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, είναι ο δημοφιλέστερος Έλληνας σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc. Προβάδισμα 23,3 % μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία.

Δημοσκόπηση Marc: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν την εμπιστοσύνη των πολιτών, εν μέσω κορωνοϊου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενέργησε η Marc για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.  Η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στο 23,3% καθώς το 43,6% (αν είχαμε εκλογές αύριο) θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, έναντι ενός ποσοστού 20,3% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που προήλθαν από ερωτήσεις σε 1.020 νοικοκυριά, το 63,1% των πολιτών θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το το 19,1% καταλληλότερο τον Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, το 17,8% των ερωτηθέντων δεν θέλησαν να απαντήσουν.

Δημοφιλέστερος Έλληνας ο Σωτήρης Τσιόδρας:

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, οι πολίτες έχουν πειθαρχήσει στα περιοριστικά μέτρα -αν και υπάρχει ένα μικρό ποσοστό… αμετανόητων. Παράλληλα, αυτή τη στιγμή δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας με συντριπτικά ποσοστά. Σύμφωνα με την έρευνα για τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα, το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη.

Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον Νίκο Χαρδαλιά. Το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας στις 18:00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments