Ελλάδα

Κορωνοϊός ΑΧΕΠΑ: Θετική στον ιό και μια νοσηλεύτρια

Κορωνοϊός ΑΧΕΠΑ: Θετική στον ιό και μια νοσηλεύτρια
Κορωνοϊός ΑΧΕΠΑ: Η κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας είναι καλή, ενώ η ίδια είχε έρθει σε επαφή με κρούσματα κορωνοϊού που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Κορωνοϊός ΑΧΕΠΑ: Θετική στον ιό διαγνώστηκε μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως εκτιμάται η κατάσταση της υγείας της είναι καλή. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα, έπειτα από τέστ που υποβλήθηκε, βρέθηκε θετική στον ιό και τέθηκε σε καραντίνα. Η νοσηλεύτρια εργάζεται σε τμήμα της 3ης Χειρουργικής Κλινικής, ενώ προέκυψε ότι είχε έρθει σε επαφή με κρούσματα κορωνοϊού που νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ.

Οι ασθενείς που νοσηλεύονταν στην Γ’ Χειρουργική Κλινική, όπου εργαζόταν η νοσηλεύτρια, μεταφέρθηκαν στην Γ’ Παθολογική Κλινική, όπου και εκεί βρίσκονται ασθενείς με Covid-19.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι τα κρούσματα του κορωνοιού στη χώρα μας έφτασαν τα 2.192 σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση του  λοιμωξιολόγου και εκπρόσωπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, ενώ ανακοινώθηκαν ακόμη 22 νέα κρούσματα και οι νεκροί μέχρι και αυτήν τη στιγμή παραμένουν στους 102. Παράλληλα, 22 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ ενώ 72 άνθρωποι παραμένουν διασωληνωμένοι. Συνολικά έχουν ελεγχθεί περισσότερα από 50.700 κλινικά δείγματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments