Ελλάδα

Αίγιο κορωνοϊός: Κομμωτής συνελήφθη να κουρεύει πελάτες εν μέσω πανδημίας

Αίγιο κορωνοϊός: Κομμωτής συνελήφθη να κουρεύει πελάτες εν μέσω πανδημίας
Αίγιο κορωνοϊός: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη κομμωτηρίου πέρασαν οι αστυνομικές αρχές του Αιγίου, καθώς όπως αναφέρεται συνελήφθη να κουρεύει κανονικά πελάτες του παραβλέποντας τα μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Αίγιο κορωνοϊός: Μπορεί η κυβέρνηση να έχει εξαγγείλει εδώ και μερικές εβδομάδες αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση τη πανδημίας, ωστόσο καθημερινά δεν είναι λίγοι αυτοί που δείχνουν να μην συνετίζονται με τους νέους κανόνες θέτοντας τόσο τη δική τους όσο και των υπολοίπων υγεία σε μεγάλο κίνδυνο.

Μια νέα παράβαση που μέχρι τώρα δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας αντίστοιχη έρχεται από το Αίγιο. Οι αστυνομικές αρχές της πόλης της Πελοποννήσου προέβησαν στην σύλληψη ενός 41χρονου κομμωτή, ο οποίος όπως αναφέρει το dete.gr φέρεται να πραγματοποιούσε κανονικά το επάγγελμά του αγνοώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας και τα έκτακτα μέτρα.

Ο 41χρονος όπως αποκαλύπτεται συνελήφθη από τους αστυνομικούς την ώρα που κούρευε κανονικά έναν πελάτη του στο κομμωτήριο του, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Μάλιστα ο κομμωτής δεν είχε σκοπό να σταματήσει στην μία παράβαση, μιας και στο κομμωτήριο ακόμη ένας πελάτης, ο οποίος περίμενε καρτερικά τη σειρά του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο τμήμα μιας και κινήθηκε εναντίον του η σχετική ποινική διαδικασία ενώπιον της Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου. Παράλληλα, επεβλήθη στον 41χρονο πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στους δύο πελάτες επεβλήθη πρόστιμο των 150 ευρώ έκαστος. Ίσως μερικοί ακόμη δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments