Ελλάδα

Καλή Ανάσταση δήμαρχος Θεσσαλονίκης: To μήνυμα του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Καλή Ανάσταση δήμαρχος Θεσσαλονίκης: To μήνυμα του Κωνσταντίνου Ζέρβα
Καλή Ανάσταση δήμαρχος Θεσσαλονίκης: Με ένα βίντεο ευχήθηκε στους Θεσσαλονικείς ο δήμαρχος της πόλης.

Καλή Ανάσταση δήμαρχος Θεσσαλονίκης: Με ένα βίντεο ευχήθηκε στους Θεσσαλονικείς ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.  Ειδικότερα στο μήνυμά του, ο κ. Ζέρβας αναφέρεται στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει τόσο η χώρα μας, όσο και ολόκληρος ο πλανήτης εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ δίνει τις ευχές του για Καλό Πάσχα χαρίζοντας αισιοδοξία για το μέλλον.

Συγκεκριμένα λέει στο μήνυμά του: Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε. Η πόλη, η χώρα μας θα βγουν μέσα από αυτήν την κρίση πιο δυνατές. Kωνσταντίνος Ζέρβας

Δείτε το βίντεο του δημάρχου Θεσσαλονίκης:

Yπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας το Νοέμβριο του 2013 εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας. Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας σε μη εκλόγιμη – τιμητική θέση. Το 2017 αποχώρησε από την παράταξη “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη” και πλέον παρέμεινε Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ από τον  Οκτώβριο του 2018 ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments