Ελλάδα

Ωράριο σούπερ μάρκετ Μεγάλη Παρασκευή Μεγάλο Σάββατο: Έτσι θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Ωράριο σούπερ μάρκετ Μεγάλη Παρασκευή Μεγάλο Σάββατο: Έτσι θα λειτουργήσουν τα καταστήματα
Ωράριο σούπερ μάρκετ Μεγάλη Παρασκευή Μεγάλο Σάββατο: Για έξι ώρες θα παραμείνουν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ την Μεγάλη Παρασκευή. Αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων.

Ωράριο σούπερ μάρκετ Μεγάλη Παρασκευή Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το προσεχές τριήμερο, δηλαδή Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα, γνωστοποίησε η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής:

  • Μεγάλη Παρασκευή από 13:00 έως 19:00 για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ). Τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί με κρατική απόφαση έως τις 21:00.
  • Μεγάλο Σάββατο από 7:00 έως 20:00.
  • Την Κυριακή του Πάσχα οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία λειτουργούν κανονικά.

Τις παραπάνω ώρες είχε γνωστοποιήσει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Επιπλέον, ο υφυπουργός έχει ανακοινώσει πως την Μεγάλη Παρασκευή θα είναι κλειστά τα κοιμητήρια όλης της χώρας, στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. «Διανύουμε την πιο κρίσιμη εβδομάδα. Οι επιλογές μας τις επόμενες ημέρες θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Είναι σημαντικό να δείξουμε σύνεση και αποφασιστικότητα τα επόμενα εικοσιτετράωρα» ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, επαναλαμβάνοντας πως «δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων τις ημέρες του Πάσχα. Δεν πρέπει να ετοιμαζόμαστε να μαζευτούμε γύρω από το τραπέζι του Πάσχα».

Σημειώνεται, πως σε πρόσφατη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν με την αντίστροφη πορεία που έκλεισαν όταν τελικά η κυβέρνηση αποσύρει τα μέτρα. Επιπλέον, ανέφερε ότι το καλύτερο σενάριο θέλει την κυβέρνηση να ανακοινώσει την άρση των μέτρων μέσα στον Μάιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments