Ελλάδα

Λαμία Ρομά: Επίθεση με πέτρες σε σπίτι αστυνομικού – Απειλές για τη ζωή του

Λαμία Ρομά: Επίθεση με πέτρες σε σπίτι αστυνομικού – Απειλές για τη ζωή του
Λαμία Ρομά: Άγριο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στην Φθιώτιδα, με Ρομά να μεταβαίνουν έξω από σπίτι αστυνομικού και να απειλούν τη ζωή του εκτοξεύοντας πέτρες στο σπίτι του.

Λαμία Ρομά: Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην Ανθήλη Λαμίας όπου νωρίς το βράδυ δημιουργήθηκαν επεισόδια μεταξύ κατοίκων της κοινότητας και ρομά. Μερίδα εξ αυτών μάλιστα κατευθύνθηκαν σε σπίτι αστυνομικού απειλώντας τη ζωή του. Η ένταση μάλιστα ήταν διπλή, με τους ρομά παραλίγο να προκαλέσουν τον θάνατο γυναίκας, η οποία δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από πέτρα που εκτοξεύθηκε στο παράθυρο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι ρομά άρχισαν για άγνωστο λόγο να πετούν πέτρες σε κάποια σπίτια. Οι ρομά απειλούσαν αστυνομικό, στο σπίτι του οποίου πετούσαν πέτρες, λέγοντας ότι «αν πας στο χωράφι εκεί θα σε φυτέψουμε». Ακολούθησε ένταση και κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία.

Προς στιγμήν τα πράγματα ηρέμησαν όταν όμως οι αστυνομικοί θέλησαν να προσαγάγουν έναν νεαρό ρομά, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ένας από αυτούς που πετούσαν πέτρες σε συγκεκριμένο σπίτι, οι άλλοι ρομά που ήταν συγκεντρωμένοι αντέδρασαν και δημιουργήθηκε νέα ένταση.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι έγινε νέα επίθεση με πέτρες και ότι μια από αυτές έσπασε παράθυρο σπιτιού και χτύπησε μια γυναίκα στον αυχένα. Στο σημείο όπως αναφέρεται παρέμειναν για αρκετή ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να ηρεμήσουν πλήρως τα πνεύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments