Video

Κορωνοϊός καλοκαίρι: Οι πλαζ ετοιμάζουν ξαπλώστρες με πλεξιγκλάς [vid]

Κορωνοϊός καλοκαίρι: Οι πλαζ ετοιμάζουν ξαπλώστρες με πλεξιγκλάς [vid]
Κορωνοϊός καλοκαίρι: Παγκοσμίως γίνεται προσπάθεια για να σωθεί ότι σώζεται από την τουριστική περίοδο, αλλά όσο ο κορωνοϊός κυκλοφορεί χωρίς εμβόλιο, οι λύσεις που σκέφτονται πολλοί επιχειρηματίες είναι αν μη τι άλλο ευφάνταστες.

Κορωνοϊός καλοκαίρι: Η Ιταλία, όπως και η Ελλάδα στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την οικονομία της στον τουρισμό και μπορεί οι εικόνες που θα δείτε να μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, όπως αναφέρει η La Stampa, αλλά θα εμφανιστούν το καλοκαίρι στις παραλίες. Ατελείωτες σειρές από ομπρέλες και ξαπλώστρες πάνω στην άμμο, σ μέσα σε ασκεπή κουτιά από πλεξιγκλάς, όπου θα χωράει ένα ζευγάρι ή μια ολιγομελής οικογένεια, προστατευμένοι από τους… ιούς και τα μικρόβια των διπλανών τους.

Κάθε τέτοια αυτοσχέδια καραντίνα θα βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον τριών μέτρων από τα παρακείμενα και, φυσικά, ο κόσμος θα απαγορεύεται να βγαίνει όποτε του καπνίσει προκειμένου να συνωστίζεται στο μπαρ και στο εστιατόριο της οργανωμένης ακτής. Οι «ένοικοι» του κάθε κουβουκλίου θα παραγγέλνουν από το κινητό και ένας σερβιτόρος με μάσκα και γάντια θα τους φέρνει την παραγγελία με τους καφέδες, τα αναψυκτικά και τα σνακ. 

Καλοκαίρι με κορονοϊο: Ξαπλώστρες παραλίας με πλεξιγκλάς ετοιμάζουν για το μπάνιο

Gepostet von Flash.gr Life am Donnerstag, 16. April 2020

Θα ρωτήσει κανείς πως είναι δυνατόν να αποφευχθεί μια ομαδική “έξοδος” στη θάλασσα για βουτιά. Αυτό ωστόσο είναι το λιγότερο, αφού αν αναλογιστούμε τις ουρές στα σούπερ μάρκετ που ο κόσμος περιμένει τη σειρά του υπομονετικά όρθιος μέσα στον ήλιο, θα το βρει λογικά πιο εύκολο να περιμένει να μπει στη θάλασσα ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος έχει αλλάξει και θα δούμε διάφορα πράγματα το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments