Αθλητισμός

Βοϊλης Ολυμπιακός: Ξεχωρίζει στην Πορτογαλία ο νεαρός άσος

Βοϊλης Ολυμπιακός: Ξεχωρίζει στην Πορτογαλία ο νεαρός άσος
Βοϊλης Ολυμπιακός: Δανεικό έχει δώσει ο Ολυμπιακός στον Αλέξανδρο Βοΐλη, που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Βοϊλης Ολυμπιακός: Ο Έλληνας παίκτης, βρίσκεται στην Κάζα Πία και όσο τα πρωταθλήματα ήταν σε εξέλιξη, έδειχνε εξαιρετικά δείγματα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο μικρός άδραξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του Ρικάρντο Πέρες και λανσάρει τον εαυτό του. Με δύο γκολ και μία ασίστ σε 7 αγώνες έχει ήδη ξεχωρίσει από το σωρό με την γειτονική Σετούμπαλ να τον έχει τσεκάρει δις.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Βοϊλης

Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στου Ρέντη, υποστηρίζουν πως ο Αλέξανδρος Βοΐλης αποτελεί καψούρα του Πέδρο Μαρτίνς. Ένας παίκτης για τον οποίο ο Πορτογάλος κόουτς έχει διαμορφώσει εξαιρετική άποψη. Έχει αγωνιστεί στην Κ15, στην Κ16, στην Κ17 και στην Κ20 του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για έναν σέντερ φορ με καλά σωματικά προσόντα, με καλή επαφή με τη μπάλα και ικανότατος στο ψηλό παιχνίδι. Είναι δυνατός, ενώ τακτικά δουλεύει πολύ καλά για την ομάδα στο να αλλάξει τις ισορροπίες της αντίπαλης άμυνας, με το να βγει πρώτος στη μπάλα, να τη δώσει πίσω και να κάνει δεύτερη κίνηση.

Μέσα στην περιοχή είναι καλός σκόρερ. Είναι ικανότερος με το κεφάλι σε σχέση με το πόδι, έχοντας ύψος κοντά στο 1.90. Κάνει πρώτος άμυνα και πιέζει καλά τους αντίπαλους αμυντικούς, έχει διάρκεια στο παιχνίδι του. Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει κάνει τρεις συμμετοχές. Και τις τρεις στο Κύπελλο κόντρα σε Παναχαϊκή, Άρη Αβάτου και Λαμία.

Δείτε εδώ δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα μετά από αγώνα του Ολυμπιακού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments